30 percenkénti kelés, miért?
14 hónaposkisbaba
8. fogánál tart.
adunk neki dentinox + panadol baby-t alvás előtt
de hónapok óta mindig felébred az éjszakai alvásnál félóránként (pár óra után ez kezd átváltani 1 óra, 1.5órára)
van h. az első-második-harmadik fél órás kelésnél annyira sírva ébred h. 20 percig is sír (legutoljára végül pl.: vízcsap nyitás-csukással tudtuk megnyugtatni, semmi mással, cicit se fogadta el)
szóval ez a fogzás miatt lehet? van bárkinek tippje, hogyan lehet a kisbabánknak nyugodtabb éjszakája, h. ne ébredjen fél óránként?
anyuka mellett alszik, kizárólag cicire alszik el.. kiságyban mindig felébredt, ringatással, dalolászással, "csettintésre" nem alszik.
Lányom is 14 hónapos lesz holnap. Ugyan ez.
Neki 4 foga van eddig, nem is látszik, hogy több jönne. Ő mar rég nem cicizik, cumival magamon tudom csak altatni.
Nálunk van ennél "jobb" is, most ejjel pl 9kor elaludt, kelt 22, 22:40, 23:30, 0:45, 01:20, 02:00tól fenn voltunk 04:20ig, majd kelt 05:20, 05:50, 06:30 és akkor már vissza sem aludt.
Most kivételesen felírtam, mert pont a napokban vesztünk ezen összr anyukámmal.
Nappal 2x20percet alszik.
Én már nem is gondolkodom mi lehet a háttérben, csak túlélek (nappal esélytelen aludnom)
Fiam 3.5 éves, ő is kel a mai napig.
Flamborin csepp vált be nálunk fogzási fájdalomra, igaz azt is csak 3 napig adhatja az ember egyhuzamban.
Dentinoxot azért még az éjjel alatt 1x adhattok, illetve ha nem napi 1 alváson van, lehet az is a baj. Persze hogy sír hisz k*va fáradt szegény. Lehet a saját ágyában, cumival jobban aludna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!