Köldöksérve van a babámnak.3hónapot töltötte. Mire számoljak? Kell valamire vigyáznom?
Szia! A fiamnak is volt, kb 2 honapos koraban jott ki es eleg nagy volt. Doktorneni leragasztotta neki, mondta minden nap csereljuk a ragasztast. Este mikor levettuk a ragasztast lattam, hogy a ragaszto teljesen kikezdte a kis boret. Gondoltam en ezt nem fogom csinalni vele. Masnap vettem 5 centi szeles gumiszalagot es tepozarat. osszevartam, a koldokebe tettem egy darag vatta labdat es ugy tettem kore a gumiszalagot, persze valami pamutot tettem ala. 1 honap mulva mar hire sem volt a servnek, mikor mentunk tanacsadasra meg is lepodott a dokineni. Nekunk ez nagyon bejott. Egyebkent azt mondtak, hogy nem faj a babanak a koldokserv.
jo egeszseget nektek!
Az én lányomnak is van-volt köldöksérve. Azért írtam, hogy volt, mert mi is ragasztottuk orvosi javaslatra, aztán a sebész azt mondta rá, hogy elmúlt. Aztán elkezdtünk Dévény tornára járni, ahol sokat sírt, és szerintem kiújult neki. Ha ül befelé van a köldöke, ha áll, akkor kidudorodik. Azóta nem vittem sebészhez, mert állítólag csak fél éves kor alatt használ a ragasztás, most már csak reménykedni lehet, hogy elmúlik. A műtét csak később szokott lenni.
Aki azt a tépőzáras, gumis módszert írta nincs róla fotója, mert nem tudom elképzelni hogy mi az amit használtak? Szeretném kipróbálni, hátha segítene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!