Tóth Laura Liliána furcsán hangzik?
Figyelt kérdés
Mind a két név tetszik nekünk2022. nov. 15. 18:25
2/29 anonim válasza:
Vagy az egyik, vagy a másik. A kettő együtt nagyon sok.
3/29 A kérdező kommentje:
Esetleg van ötletek,hogy ha mégis választásra kerülne sor a kettő név közül melyiket adnátok jobban,esetleg egyiket sem,akkor milyen keresztnevet ajánlanátok kislánynak a Tóth vezetéknévhez?
2022. nov. 15. 18:33
5/29 anonim válasza:
A kettő nem illik össze, túl hasonló.
6/29 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név, pont azért, mert furán hangzik. De jó értelemben furán.
7/29 anonim válasza:
Második nevet a fiúk kapnak, és akkor is az apjukét. Lányoknál nem szokás, és értelme sincs. Ha mindenképp 2 nevet akartok neki adni, akkor kapja az anyja keresztnevét + elsőnek válasszatok valamit.
A szomszédomék kislánya egyébként Tóth Nóra, szerintem ez nem rossz név.
8/29 anonim válasza:
#7 hülyeséget ír, de mindegy.
Én inkább a Laura nevet választanám, ha mindenképpen ebből a kettőből kellene. A Liliánáról mostanában valahogy mindig az a szerencsétlen úszónő jut eszembe, aki most pereskedik a faterjával, emiatt nekem kicsit rossz ómennek tűnik most ez a név.
9/29 anonim válasza:
Túl sok. Én a Laurát választanám, az szép név.
10/29 anonim válasza:
Hát, akkor pontozzatok le érte, nekem akkor is tetszik. Elképesztő milyen arrogancia van itt, hogy még választ sem lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!