Pierre Cardin babakocsinál 10 kg-os babát nehéz tolni? 15 kg-ot bír el a babakocsi.
Vettem az expressz.hu-n egy használt babakocsit.
Nagyon kedves volt az eladó és szép a babakocsi.De úgy érzem,mintha becsaptak volna.
Egyenesbe könnyen tolható,de ha fordulni kell vele,pedig bolygókerekes elég nehezen lehet tolni.
Létezik,hogy mivel a 9,5 hónapos kisfiam 10 kg már kicsi lenne?Lehet,hogy újat kellett volna vegyek?Mondjuk nem volt nagy összeg 12 500 ft.De akkor is ez nekem 4 gyerek mellett elég sok.
Köszi a gyors válaszotokat!
Nem fordítható a tolókarja.
Nem tudom a típusát.Van elöl karfa,lábzsák és esővédő hozzá.
Egyébként nagyon kis formás s könnyen fel tudom emelni.
Hát akkor ne is reklamáljak az eladónál ugye?
Szerintem felesleges.
Lehet csak meg kell szoknod és utána könnyen fogsz vele közlekedni.
Második voltam.
nekem régi pierre van, bébégo. Az pont fordítva működik, nagyon fordulékony de viszont nehéz tolni kicsit, amióta a gyerek is súlyosabb (bár mióta olajoztunk rajta picit könnyebben megy).
Az enyémen van alul állítási lehetőség egy kis pöcköt lehet három állásba tenni:
ha teljesen be van nyomva akkor fix
ha félig akkor bolygó ugyan de nehezebben tolható (ezt nem is értem mi a francnak van)
ha ki van engedve akkor nagyon fordulékony.
ezt ellenőrizd le hogy van. Ha így se jobb akkor vidd el bicikli szerelőhöz, majd ő eldönti ok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!