Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adtok neki teát?...

Mikortól adtok neki teát? Csak azért adtok mert szeles vagy 2 etetés között? Mert sokszor ugy gondolom csak szomjas!

Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 15:12
 1/4 A kérdező kommentje:
8 hetes a pici
2008. dec. 24. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
7,5 hós a lányom de eszemben sincs teát adni neki. Ha szoptatsz az minden igényét kielégíti, az enyém tápszeres sajnos ezért két etetés között mindíg baba vizet kap. Hidd el nincs szüksége egy ekkora csöppségnek teára.
2008. dec. 24. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
enyémék igen pocifájósok voltak,ezért kaptak Mecsek Baby teát,ami kamilla,és édesköményből áll,a patikában,és drogériában kapható.az édeskömény megkönnyíti a szelességet,hasfájást.immáron 5 évesek,és nem származott hátrányuk abból,hogy újszülött koruk óta kaptak teát. ha emellett döntesz,hogy adsz neki,akkor egy pici barnacukorral ízesítsd,az erősen elősegíti az emésztést.én így jártam.miután barnacukit tettem bele,szép rendszeres kaki lett,szorulás nélkül.
2008. dec. 24. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2008. dec. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!