Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit és milyen értékben vásárol...

Mit és milyen értékben vásároltok karácsonyra 2 év körüli gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 7. 10:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%

Mert egy-ketto szerintem baromi keves egy fa alatt. Mi felnottek egymasnak nem is adunk, evkizben mindent megveszunk ami kell. Es a nagy fa ala rakunk akkor 2 ajandekot 😆

A regi furoja eltorott. Azt azert. Az oviban porszivoz,itthon az nincs,es imadja. A kukasautoert is meg van veszve. Es mindenfele muanyaggal gyógyít minket estenkent,az orvosos dobozt azert. Ez egy gyereknek szerintem nem sok.

2022. nov. 7. 12:23
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Te tudod, de azért ha lesz esetleg több gyerek, szerintem te is rájössz h már nem tudsz miket venni, mert már van otthon es kb ötleted se lesz
2022. nov. 7. 12:26
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

Pontosan 12#, abszolút egyet értek. 3 lányom van.

8-5 és 2 évesek..

Na most mit tudsz venni a középsőnek, amit nem kapott még a nagy meg, és mit tudsz venni a legkisebbnek aki a 2 nagy után csomó mindent mergörökölt?

Nálunk ráadásul nem is mi vásároltunk össze mindent a nagynak anno, hanem rengeteg dolgot úgy kaptunk, amelett nővérem is mindig túlzásba esik.

2022. nov. 7. 12:42
 14/30 anonim ***** válasza:
44%

Na pont az ilyen szülőkből lesz az, aki a 17eves gyereknek megveszi a bmw-t, mert "akarta".

Aztán az első fél evben fejtetőre is állítja...

2022. nov. 7. 12:53
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
Én Duplokat vadászok használtan a lányomnak, csoportokban pár darabot, ami tudom, hogy tetszene neki, mert sokat játszik velük. Fog kapni újonnan egy kisebb készletet is. Vettem egy állatos, fa farmjátékot is használtan, annak is sok darabja van (állatok, farmerek, jelzőlámpa, ilyesmi), az megy az adventi naptárba. Kinéztem a Little Dutch traileres autót is, most nagy autómánia van. Könyvet is fog kapni (mikulásra és karácsonyra is). A fő attrakció a kiskonyha lesz. Nálunk amúgy nagyon nagy a család, és mindenki szeretné megajándékozni (anyukám, apukám, anyósomék, testvérem, férjem testvéréék, a nagyszüleim, a nagynénémék...), úgyhogy ezeket nem tőlem kapja mindet, hanem majd elosztva a családban. Nincs is sok játéka, meg amúgy is rotálom őket. Évközben meg nem is kap semmit csak úgy, nálunk van szülinap, névnap, karácsony (szerencsére mind pont jó távolságra egymástól), még húsvétra sincs játék, max egy könyv. Úgyhogy nem sajnálom tőle ezeket. Ettől még nem fogja 17 évesen a bmw-t fejre állítani, idióta sarkos példa volt.
2022. nov. 7. 13:25
 16/30 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy meg én próbálok normális, minőségi játékokat venni, ami természetes alapanyagú, nem műanyag vackokat, ami kettétörik 2 használat után, lehet, hogy lesz még gyerekünk, aki használná. Most egy ilyen igényesebb bármi simán benne van 10-20 ezer Ft-ban. Nekem nem csak a konkrét pénz számít, meg a minőség is.
2022. nov. 7. 13:29
 17/30 anonim ***** válasza:
71%

Akkor el kell h szomorítsalak. Az FP pont ugyan úgy eltörik mint a kevésbé márkás társai (nem a valóban ultra gagyi carra gondolok) De ha úgy ejti le, vagy rálép stb az sem marad épp.

És valóban számomra jobban fáj ha a 20 ezres kisautó törik el mintha az 5ezrest vágja haza még szenteste.... (volt rá példa, pedig csak ügyetlen volt és pont a plató sarka ért le először a burkolólapra) pedig egy márkás baromi drága autó volt (angliából küldte a ferjem unokahuga)

2022. nov. 7. 14:04
 18/30 anonim ***** válasza:
67%
Egy szóval se mondtam, hogy a Fischer Price játékok a minőség csúcsa, nem tudom, honnan vetted :D Persze értem, mire gondolsz, és van benne valami, amit mondasz. Én kicsit (a Duplot leszámítva) hajlok a montessoris játékokra, úgyhogy törekszem fa, textil dolgok vásárlására. Persze van 1500 Ft-os Pepcos gyümölcskosara is, meg műanyag zenélő telefon, de nem ezek dominálnak.
2022. nov. 7. 14:29
 19/30 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk fotókönyvet fog kapni karácsonyra, és ukulelét előtte kicsivel a szülinapjára. Mindkettő 10000 környékén van. Nyúzza apja gitárját, és nagyon szereti nézegetni a róla készült fotókat. Karácsonyra vmi könyvet/legót kap még mellé, ezeket év közben veszem meg, ha épp látok jó áron (aztán volt hogy megtalálta... és akkor megkapta hamarabb, úgy hogy épp nem volt semmi alkalom) Szerencsére a család nagyrésze is megkérdezi, hogy mit szeretne a gyerek, így nincs duplázás, és tényleg olyat vesznek, aminek valószínűleg örül.

A játékkonyha nálunk húsvéti ajándék volt, amire alapvetően nem szoktunk olyan értékűt venni mint karácsonyra, de akkor kezdte el érdekelni, így akkor kapta meg.

2022. nov. 7. 14:34
 20/30 anonim ***** válasza:
32%

Hát én ilyenkor mindig sokat költök, kedvenc ünnepem. 100 ezer körül volt tavaly.

Tényleg ilyenkor játékokat, könyveket kap.

2022. nov. 7. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!