16 napos babámat mikor vihetem utcára?

szia igaz én nyáron szültem mind a 2 babámat, de az elsőt 2 hét után, a 2.-at pedig már másnaptól vittem a levegőre. Nem árt meg nekik.
Csak tényleg figyelj a ruhára!

Szia!
Én mindhárom gyerekemet már a hazaérkezés másnapjától szoktattam a kinti levegőhöz.Két téli babám van,egyik okt végi,másik dec elejei.Először nyitott ablaknál felöltöztetve voltunk 5 percet,másnap 10-et,harmadnap kocsiba kimentünk 20 percre,majd egy órára,aztán naponta több órát voltunk kint,ekkor aludtak a legjobban.A nyári júniusi babámat pedig rögtön kivittem ahogy hazajöttünk.
Szerencsére egyik sem beteges,megfázva nem voltunk még sosem.Egyébként ilyen enyhe időben nyugodtan sétálgass vele,felesleges heteket várni a kimenéssel.Én -5fokig mindig sétáltattam őket,vagy kitettem aludni.Persze jól felöltöztetve bebugyolálva.Nekem még a nagymamák is mindig azt mondják,hogy túlságosan bebugyolálom őket,de én úgy gondolom,nagyon jó nekik kint,de azért ne fázzanak meg.

Én mindkét babámat már másnap kivittem, kertes háőzban lakunk, egyből kb. 1 órát volt kint, azért hoztam be, hogy szopizzon. Azóta is mindennap egy alvást kint alszik, bármilyen idő van,csak ha ködös, nyirkos idő van akkor nem, és -5 fok allatt, mert akkor a csecsemőket nem szabad kivinni.
Semmi bajuk nem lesz. A levegőtöl nem kell félteni őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!