Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 napos babámat mikor vihetem...

16 napos babámat mikor vihetem utcára?

Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Gratu a babahoz.En 3 hetesen vittem ki eloszor csak 5 percre,azutan 3naponta noveltem az idot.Szerintem egy 5 percre te is kiviheted a babad,csak jol oltoztesd fel.Kellemes setat es boldog karacsonyt!
2008. dec. 24. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia igaz én nyáron szültem mind a 2 babámat, de az elsőt 2 hét után, a 2.-at pedig már másnaptól vittem a levegőre. Nem árt meg nekik.

Csak tényleg figyelj a ruhára!

2008. dec. 24. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindhárom gyerekemet már a hazaérkezés másnapjától szoktattam a kinti levegőhöz.Két téli babám van,egyik okt végi,másik dec elejei.Először nyitott ablaknál felöltöztetve voltunk 5 percet,másnap 10-et,harmadnap kocsiba kimentünk 20 percre,majd egy órára,aztán naponta több órát voltunk kint,ekkor aludtak a legjobban.A nyári júniusi babámat pedig rögtön kivittem ahogy hazajöttünk.

Szerencsére egyik sem beteges,megfázva nem voltunk még sosem.Egyébként ilyen enyhe időben nyugodtan sétálgass vele,felesleges heteket várni a kimenéssel.Én -5fokig mindig sétáltattam őket,vagy kitettem aludni.Persze jól felöltöztetve bebugyolálva.Nekem még a nagymamák is mindig azt mondják,hogy túlságosan bebugyolálom őket,de én úgy gondolom,nagyon jó nekik kint,de azért ne fázzanak meg.

2008. dec. 24. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Én mindkét babámat már másnap kivittem, kertes háőzban lakunk, egyből kb. 1 órát volt kint, azért hoztam be, hogy szopizzon. Azóta is mindennap egy alvást kint alszik, bármilyen idő van,csak ha ködös, nyirkos idő van akkor nem, és -5 fok allatt, mert akkor a csecsemőket nem szabad kivinni.

Semmi bajuk nem lesz. A levegőtöl nem kell félteni őket.

2008. dec. 24. 12:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, első babám, és mindenféle "jótanácsot" kaptam és már nem tudtam eldönteni, hogy mit csináljak. Az előbb kivittem az erkélyre 5 percre és rögtön elaludt. :) Köszi mégegyszer, és kellemes ünnepeket kívánok
2008. dec. 24. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Az én babám 20 napos, és vasárnap vittük ki először 10 percre, azóta mindennap visszük sétálni, imádja, jól beöltöztetem, nem fázik, viszont jókat alszik a babakocsiban. Sok boldogságot a babával!
2008. dec. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!