Besípolt éjszaka a légzésfigyelő, ilyen nagy babánál mi miatt lehet?
Mikor nagyon picike volt (pár hetes), néha előfordult, hogy besípolt, de mire odaértem, mindig rendesen lélegzett. Hónapokig nem volt semmi riasztás, mostanában mióta kúszik, forog (5 és fél hónapos), azóta volt pár riasztás, de mindig az ágy végében találtam ilyenkor, vagyis tuti lemászott róla (egylapos légzésfigyelőnk van). Ma éjszaka megint besípolt, és legnagyobb ijedtemre rendesen aludt az ágy közepén, vagyis nem mászhatott le róla. Viszont ahogy feléhajoltam, már hallottam hogy egyenletesen szuszog. Viszont jó mélyen aludhatott, mert a csipogásra se ébredt fel, csak amikor picit megráztam a hátát.
Mi lehetett a gond? Tényleg nem vett levegőt? Érdemes lenne orvoshoz fordulni?
A mi egylapos érzékelőnk kb milliószor riasztott be tévesen. Ő korababa volt szóval ő eleve a rizikócsoportba tartozott. 2 kiló volt mikor hazamehettünk és amíg el nem érte a 3,5 fél kilót addig vagy ő üvöltött és nem aludtunk vagy nyugodtan aludt akkor meg az a vacak csipogott folyton. Soha nem kaptam ki pánik szerűen, hanem mindig csak rátettem a kezem. Mindig lélegzett. Egy idő után rájöttem, hogy az volt a baj hogy a kis súlyát nem érzékelte ha túl nyugodtan aludt, kisebb levegőket is vett. De számtalan eset volt, hogy rajta volt a kezem, figyeltem, és riasztott.
Nagyon utáltam, de persze nélküle meg nem mertem altatni.
Két ugyanolyan angelcare-ünk volt, mindkettő ugyanezt produkálta.
Később mikor nagyobb volt akkor már csak akkor riasztott ha nagyon az ágy szélén aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!