Hány fok van nálatok vagy a babátok szobájában? És miben van egész nap és miben alszik?
Szia nálunk 23 fok van (hőfokszabályozós és már fűtünk),és nappal hosszuujjú body meg melegítő zokni,éjjel pedig ujjatlan body meg egy tipegő van rajta és csa a nyári paplan huzattal hagyja magát takarni!
10 hós lesz hétfőn!
20 fok, nem kell több, alváshoz meg a 18 az ideális.
A fűtés még túlzás szerintem
Pizsiben alszik (1,5 éves) nappal hu bodíban, melegítúnadrágban és mellényben van.
nálunk a nappliban ( régi családi ház) télen 16 -17 fok szokott éjjel lenni, oylan meleg a paplanunk, hogy csutkára le van tekereve a konvektok és még így is melegünk szokott lenni a párommal
Megszoktuk, soha nem szerettem a meleget, nincs rosszab, mint a melegtől nem aludni
És én mág fázósabb vagyok, afiam és apárom simán elvennek rövidujjuban télen is itthon:-)))
egyébként alváshoz 18-20 fok az ideális
Én meg azt nem értem, hogy panelban hogy lehet kibírni, hogy agyon vannak fűtve alakások, tök feleslegesen,
anyósomék is ott laknak és borzasztó
ue
18-19 fok van, nincs még fűtés
8 hónapos kislány
hosszú ujjú body + hosszú ujjú rugi, míg el nem alszik, adok rá egy kis mellénykét is, alváshoz pedig jól betakarom
vagy: harisnya, nadrág, hosszú ujjú body, pulcsi
ebben akkor aludt, amikor az összes rugija vagy koszos volt, vagy száradt, az utolsót pedig leette:)
Nálunk 20 fok körül lehet, még nem indították el a fűtést.
9 hónapos kislányom nappal hosszúujjú bodyban, rajta rövidujjú pólóban van (vagy rövidujjú body hosszúujjú pólóval), melegítőnaci, zokni + vastag zokni vagy mamusz (a parketta elég hideg). Éjjel rövidujjú body, hosszúujjú rugi, közepesen vastag hálózsák. Még egy vékony pokrócot is rádobok néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!