Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány fok van nálatok vagy a...

Hány fok van nálatok vagy a babátok szobájában? És miben van egész nap és miben alszik?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nálunk nagyon hideg van sajnos,panel,19-20fok max az ő szobájába,a miénkbe 2-3fokkal melegebb,de én itt is szétfagyok...hosszú body,rugi,zokni,(aludni is ilyenbe,csak vastagabb rugit adok rá,)vagy hosszú nadrág,hosszú body,és rá egy hosszú ujjú pulcsi,éjjel meg vastag takaróval betakarom.2hós.
2010. szept. 28. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
21-22 fok van, egész nap hosszú újjú bodyban, hosszú nadrágban, zokniban van, éjszaka pedig egy "napozó" bodyban és hálózsákban alszik.
2010. szept. 28. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia nálunk 23 fok van (hőfokszabályozós és már fűtünk),és nappal hosszuujjú body meg melegítő zokni,éjjel pedig ujjatlan body meg egy tipegő van rajta és csa a nyári paplan huzattal hagyja magát takarni!

10 hós lesz hétfőn!

2010. szept. 28. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
23-24 fok van, mostmár rakok pici tüzet. Most épp egy lábasnadrág, egy ujjatlan body és egy rövidujjú trikó van rajta. 8 hós.
2010. szept. 28. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:

20 fok, nem kell több, alváshoz meg a 18 az ideális.

A fűtés még túlzás szerintem

Pizsiben alszik (1,5 éves) nappal hu bodíban, melegítúnadrágban és mellényben van.

nálunk a nappliban ( régi családi ház) télen 16 -17 fok szokott éjjel lenni, oylan meleg a paplanunk, hogy csutkára le van tekereve a konvektok és még így is melegünk szokott lenni a párommal

2010. szept. 28. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
hogy lehet kibírni 18 fokban? oké meleg a paplan de odáig el is kell jutni és ha felkelek valamiért fussak paplantól paplanig? szörnyű lehet.
2010. szept. 28. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Megszoktuk, soha nem szerettem a meleget, nincs rosszab, mint a melegtől nem aludni

És én mág fázósabb vagyok, afiam és apárom simán elvennek rövidujjuban télen is itthon:-)))

egyébként alváshoz 18-20 fok az ideális

Én meg azt nem értem, hogy panelban hogy lehet kibírni, hogy agyon vannak fűtve alakások, tök feleslegesen,

anyósomék is ott laknak és borzasztó

ue

2010. szept. 28. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
22 fok van,panel.nappal az egy éves fiam rövid ujjú bodyban,hosszú ujjú pólóban vagy rövid és hosszú ujjú bodyban van,melegítőben és zokniban.Éjszaka rövid ujjú body+vékony pamut rugi+vékony hálózsák.
2010. szept. 28. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:

18-19 fok van, nincs még fűtés

8 hónapos kislány

hosszú ujjú body + hosszú ujjú rugi, míg el nem alszik, adok rá egy kis mellénykét is, alváshoz pedig jól betakarom

vagy: harisnya, nadrág, hosszú ujjú body, pulcsi

ebben akkor aludt, amikor az összes rugija vagy koszos volt, vagy száradt, az utolsót pedig leette:)

2010. szept. 28. 19:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk 20 fok körül lehet, még nem indították el a fűtést.

9 hónapos kislányom nappal hosszúujjú bodyban, rajta rövidujjú pólóban van (vagy rövidujjú body hosszúujjú pólóval), melegítőnaci, zokni + vastag zokni vagy mamusz (a parketta elég hideg). Éjjel rövidujjú body, hosszúujjú rugi, közepesen vastag hálózsák. Még egy vékony pokrócot is rádobok néha.

2010. szept. 28. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!