Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ringatjatok, razzatok a...

Ringatjatok, razzatok a gyereket, ha nem tud elaludni? Hogy szoktassam le?

Figyelt kérdés
Miota anyosom vigyazott a babara, rázva altatta el, azota minden este orditas van, ha nem razom elalvasig.
2010. szept. 28. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem ráztam, ringattam, mert nem volt hozzászokva, és utálta.

Egyszerűen csináld úgy, ahogy neked jó. Pár nap, és megszokja. Én amíg nagyon pici volt, melléfeküdtem, és úgy aludt el. Aztán ahogy ő, így az elalvási szokási is változtak.

2010. szept. 28. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Sajnállak anyós miatt, most Te szenvedhetsz vele. Ráadásul RÁZNI TILOS a gyereket, ringatni persze picit szabad.

Mennyi idős? Ha még pici, inkább feküdj mellé, szopizzon és úgy aludjon el.

2010. szept. 28. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
csúnya nem csúnya... én úgy szoktattam a picim a mostani alváshoz, h fürcsi, cici, és tente. betettem hasra az ágyába... sírt eleinte, pár percenként halkan bementem h megnézzem minden rendben e... ez kb 3 este volt így és kb fél óra volt a hangverseny. azóta vacsi után ágyikó, még ha fent is van elvan magának szépen csendben, majd szépen elaszik :) és ez van a nap közbeni alvásnál is, ha már álmos nyüglődni kezd, hasra fektetem, és szépen csendben elalszik magától.
2010. szept. 28. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, nem csak nekem van ilyen lehetetlen anyósom. Részvétem hozzá, sosrstárs!

Mindenesetre ne hagyd sírni (nyilván, nem a nyikorgásra, nyűglődésre gondolok, hanem a frankó hangos, könnyes sírásra), mert attól csak felhergeli magát, és nem is jó semmire. Ha jó hangulatban van fürdés-vacsizás után, akkor picit beszélgessetek, majd jó kedvűen tedd az ágyába, ne "várd", hogy sírjon, próbáld elterelni a figyelmét. Nálunk az ágyamhoz van tolva a kiságy, a 4. oldala le van véve, és így mellé tudok feküdni, "dumcsizunk" egy sort (most 4 hónapos), így az elalvás nem jár műsorral... De ha így nem megy, én is a melléfekvős-cicizős megoldást javaslom, ez a másik, ami nálunk bevált.

2010. szept. 28. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak 3 hetes, de ha anyos vigyaz rá pár orat, utana napokig nyerit, ha nem rázva altatom. Emiatt sokaig sir, alig birom megnyugtatni.probalom leszoktatni a ringatva elaltatasrol. Pár nap mulva befejezi a hisztit, Mire ujra anyosfelugyeletre szorulok, es a pár ora miatt minden kezdodik elolrol.
2010. szept. 28. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok... Én azt csináltam, hogy szépen óvatosan rászóltam, hogy ne csinálja mert nem lesz itt velünk akkor nekem erre nem lesz időm, mert a páromnak meg kell főzni mire hazaér és a ház se szaladhat. Szeretem én attól a kislányomat, hogy nem riszálom állandóan, és mert hagyom egyedül játszani. Persze sértődés volt belőle, de minden csoda 3 napig tart ez se tartott sokkal tovább. Azóta vannak még hülye húzásai de azokat már könnyebb kezelni. Igaz hosszú időre én is inkább anyukámra hagyom, ha ott van biztosabban vagyok távol...
2010. szept. 28. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyarazd el neki,hogy miutan elhozod tole csak kinlodsz vele,es ne csak azt mond el hogy mit ne csinaljon,hanem azt is hogy hogyan csinalja,es hogy te hogyan szoktattad,meg fogja erteni,biztos vagyok benne.
2010. szept. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!