Ringatjatok, razzatok a gyereket, ha nem tud elaludni? Hogy szoktassam le?
Én sosem ráztam, ringattam, mert nem volt hozzászokva, és utálta.
Egyszerűen csináld úgy, ahogy neked jó. Pár nap, és megszokja. Én amíg nagyon pici volt, melléfeküdtem, és úgy aludt el. Aztán ahogy ő, így az elalvási szokási is változtak.
Sajnállak anyós miatt, most Te szenvedhetsz vele. Ráadásul RÁZNI TILOS a gyereket, ringatni persze picit szabad.
Mennyi idős? Ha még pici, inkább feküdj mellé, szopizzon és úgy aludjon el.
Úgy látom, nem csak nekem van ilyen lehetetlen anyósom. Részvétem hozzá, sosrstárs!
Mindenesetre ne hagyd sírni (nyilván, nem a nyikorgásra, nyűglődésre gondolok, hanem a frankó hangos, könnyes sírásra), mert attól csak felhergeli magát, és nem is jó semmire. Ha jó hangulatban van fürdés-vacsizás után, akkor picit beszélgessetek, majd jó kedvűen tedd az ágyába, ne "várd", hogy sírjon, próbáld elterelni a figyelmét. Nálunk az ágyamhoz van tolva a kiságy, a 4. oldala le van véve, és így mellé tudok feküdni, "dumcsizunk" egy sort (most 4 hónapos), így az elalvás nem jár műsorral... De ha így nem megy, én is a melléfekvős-cicizős megoldást javaslom, ez a másik, ami nálunk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!