Miert ilyen a gyermekem?
Figyelt kérdés
1,5 eves kisfiam,minden percen ordit,vergodik,minden akarata ellenére történő dolog miatt sír,hisztizik.. nem tudunk menni vele sehova,egyszerűen mindent is megenged neki az apja,anyukám,anyosomek.. én probalnam fogni,de más nem igazán,mi lenne ennek az egésznek a módja? Hogyan szoktassam le a hisztirol és az akaratrol? Igazán kezdem unni,hogy bárki gyermeket meglát,verekszik… stb ez már nem igazan jó így.. veletek is volt ilyen? :(2022. okt. 27. 19:35
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) nem mindenki mást hibáztatok én is ugyanúgy hibás vagyok ez egyértelmű. De mivel velem van többet,és van 2 oraja amikor elmegyünk a nagyikhoz mindent is szabad nem nézem jó szemmel ha oda vag egy két dolgot az emberek arcahoz :) probalok változtatni :)
2022. okt. 28. 10:08
12/13 anonim válasza:
Miert te lennel a hibas? Nyilvan nem toled latja hogy dobalod a dolgokat fele. Ezzel a folyamatos anyahibaztatassal mar jo lenne leallni es ezt nem neked irom. Mindent lehet jobban csinalni de ez a gyerek temperamentumatol is fugg. Vagy mint irtam faj valami es turelmetlenebb. Azzal egyetertek hogy egyertelmuen jelezni kell hogy nem szabad. Nem veressel persze. Raszolni elvinni onnan. Tobbet nem tudsz csinalni hidd el. Kettovel feljebb az agressziora reagalo hozzaszolo fogalmam sincs miert van 0%on. Ti talan megveritek a 1,5 eves gyereketek?
13/13 anonim válasza:
Bocs azt kifelejtettem hogy mi anyak is lehetunk faradtabban elvegre nem robotok vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!