Csak nálam van mindig ruha a szárítón?
Agyrém. Mióta hazajöttünk az ikrekkel a kórházból, mindig tele a ruhaszárító, sőt már kellett vennem mégegyet. Minden nap mosok, ha nem akkor a következő nap két adag van minimum. Nem érem magam utol, olyan hogy minden ruha a szekrényben legyen.... szép álom.
Csak nekem nem sikerül?
(öten vagyunk, 6 hetesek a fiúk, 22 hós kislány és mi ketten apával)
előző
Nem vasalok, lehet lustának tartanak, de van jobb programom is:-)))
Ha valami gyűrött, akkor felvétel előtt átvasalom,de hogy hetenet többször vasaljak..köszönöm, de nem
nálunk a létszám: 8 hónapos baba, apa, anya, mama.
van 2 kihajtós szárítónk + a teraszon kötél + a fürdőben kötél. de nálunk is mindig minden tele! főleg, hogy most az idő miatt nedves, párás a levegő és 3 alatt se száradnak meg a ruhák, főleg a baba vastagabb cuccai. sokszor bebüdösödik, vagyis a szárítóról egyenesen a szennyesbe kerül... sose érem utol magam, ha kisüt a nap, már indítom is a gépet. de van ugye törölköző, ágynemű, konyharuha is...
és még én akartam moshatós pelenkát venni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!