Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nálam van mindig ruha a...

Csak nálam van mindig ruha a szárítón?

Figyelt kérdés

Agyrém. Mióta hazajöttünk az ikrekkel a kórházból, mindig tele a ruhaszárító, sőt már kellett vennem mégegyet. Minden nap mosok, ha nem akkor a következő nap két adag van minimum. Nem érem magam utol, olyan hogy minden ruha a szekrényben legyen.... szép álom.

Csak nekem nem sikerül?

(öten vagyunk, 6 hetesek a fiúk, 22 hós kislány és mi ketten apával)

2010. szept. 28. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi 4-en vagyuk, (2 felnőtt, egy tízéves és egy másfél), két szárítóm van, most is mind a kettőn van ruha.
2010. szept. 28. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:

előző

Nem vasalok, lehet lustának tartanak, de van jobb programom is:-)))

Ha valami gyűrött, akkor felvétel előtt átvasalom,de hogy hetenet többször vasaljak..köszönöm, de nem

2010. szept. 28. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy gyerekem van+egy férj, mégis folyton tele van mindkét szárítom és a fürdőszobai plafoni karnis is. Nem is tudom, mi lesz itt mondjuk két kamasz gyerekkel...
2010. szept. 28. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:

nálunk a létszám: 8 hónapos baba, apa, anya, mama.

van 2 kihajtós szárítónk + a teraszon kötél + a fürdőben kötél. de nálunk is mindig minden tele! főleg, hogy most az idő miatt nedves, párás a levegő és 3 alatt se száradnak meg a ruhák, főleg a baba vastagabb cuccai. sokszor bebüdösödik, vagyis a szárítóról egyenesen a szennyesbe kerül... sose érem utol magam, ha kisüt a nap, már indítom is a gépet. de van ugye törölköző, ágynemű, konyharuha is...

és még én akartam moshatós pelenkát venni!:D

2010. szept. 28. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!