Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nálam van mindig ruha a...

Csak nálam van mindig ruha a szárítón?

Figyelt kérdés

Agyrém. Mióta hazajöttünk az ikrekkel a kórházból, mindig tele a ruhaszárító, sőt már kellett vennem mégegyet. Minden nap mosok, ha nem akkor a következő nap két adag van minimum. Nem érem magam utol, olyan hogy minden ruha a szekrényben legyen.... szép álom.

Csak nekem nem sikerül?

(öten vagyunk, 6 hetesek a fiúk, 22 hós kislány és mi ketten apával)

2010. szept. 28. 12:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem ugyan nem ikreim vannak, csak egy 3 hónapos kisfiam, de ugyanez. Nem túl nagy a lakás, így 1 szárítónk van csak, az is a babaszobában, mert máshova nem fért volna. Állandóan tele van babaruhákkal, mert naponta 2-3mat tuti cserélek, lebukja állandóan és csurom víz, úgy meg csak nem maradhat ebben a hűvösben. A saját ruháinkat alig tudom kimosni, mert neki kevesebb van, és ha a mienket mosom, akkor ő mit vesz fel? úgyhogy heti 1x általában mosom a mienket, és 1-2 naponta az övét.
2010. szept. 28. 12:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztán a probléma :)))

Ne haragudj, nem bántani akartalak, inkább megnyugtatni: egy háztartásban ahol gyerek is van ez természetes, pláne ahol ennyi :)

Nekem egy két hós fiam van mégis mindig tele a szárító: a fürdőben a mieink, a szobában a babacuccosok.

Sőt: a mosogató is tele van, a sterilizáló is :)

Pedig mindig takarítunk, stb. de újratermelődik minden :)

És a por is: egyik nap letörtlöm, másik nap megint ott van minden polcon :)

2010. szept. 28. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Dettó!Mi is öten vagyunk,egy világos és egy sötét adag lemegy minden nap:)
2010. szept. 28. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy csak nálad! Én 2 szárítót pakolok tele 2 naponta! Még meg sem száradt, már le kell szedjem és inkább átvasalom, h. száradjon, mert kell a hely az új adagnak! Pedig csak egy gyerekem van... Ez még egy darabig így lesz, mint a Mosó Masa Mosodájában!:)
2010. szept. 28. 12:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Ikrek nélkül is ugyanez van. Ráadásul itt ez a fantasztikus idő! Kint már hideg van ahhoz, hogy megszáradjanak a ruhák. Bent még nem megy állandóan a fűtés, úgyhogy bent sincs elég meleg ahhoz, hogy száradjanak. 3 napig lógnak a ruhák, mire megszáradnak, addigra megint összegyűlik a mosni való, és van, hogy alig tudok mit adni a gyerekre, mert vagy nem száradt még meg, vagy a mosóban van még...
2010. szept. 28. 12:28
 6/14 A kérdező kommentje:

:-)

Gondoltam hogy sokan vagyunk így, csak meg akartam győződni róla, kicsit megnyugtat. :-) Vagy mi...

Mindent vasaltok? Mert hallottam olyat, aki még a zoknikat is vasalja. Hát nekem ilyenre nincs időm, néha még a pólókat is megválogatom, munkásruhákat nem vasalok pl.

2010. szept. 28. 12:33
 7/14 anonim ***** válasza:

Én csak a felső rétegeket vasalom, szóval bodyt, pizsit, itthoni rucikat nem. Csak azt vasalom, amiben kimegyünk az utcára és felül van. Ezen kívül igyekszem nagyon szépen teregetni, hogy ne legyen gyűrött semmi.

Nekem is állandóan van valami a szárítón :S

Amikor már épp kiürülne a szennyestartó, akkor a fehér ágytakarón végighúzza a kakaóskekszes vagy banános mancsát a gyermekem...

2010. szept. 28. 12:43
 8/14 anonim ***** válasza:

6-an vagyunk, 3 kamasz, apa, a 2 éves és én. Napi 3-5 adagot mosok... 3 ruhaszárító üzemel, "csúcsra járatva". Olyan még nálunk se volt, hogy ne száradt volna épp ruha :))) Majd télen leszek bajban :S

Igen, vasalok, mert nem minden lesz szép, ha nem teszem. Az itthoni holmit nem és túlzásba sem esem: fehérneműt, zoknit soha!!! De: a nagyok holmiját, pólókat, pulcsikat mindig, mert szebbek. Farmert, törölközőt megint nem szoktam vasalni.

2010. szept. 28. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is pont ma akadtam ki, hogy ha rend is van a lakásban a ruhaszárító mindig elrontja a képet, pedig még a gyerekszobába van, de lassan ott sem fog elférni...

10 hónapos a fiam, nekem nem is ezzel van gond, hogy állandóan mosni kell a ruháit, mert mikor pici volt, volt, hogy el tudtam rakni a szárítót, nekem nem tűnt fel ennyire, pedig vasalok is, és a pelenkákat is vasalom még... De most, hogy 3 nap alatt sem száradnak meg a ruhák.... agyrém. Még mosni sem tudok, mert a nedves ruhákat nem tudom még másnap sem beszedni... Jól jönne már a fűtés...

Én vasalok, mondjuk a zoknikat nem, meg már a pizsit sem, de a bodykat igen, a farmerokat is, sőt még a textilpelusokat, törölközőket is. Mondjuk azokat a legjobb vasalni... sokszor tornyosulnak, van, hogy a vasalni valók közül öltözködünk, de ha nekiállok, akkor elteszek mindent. Mostanában többször, mert legalább a vasaló is meleget csinál.

2010. szept. 28. 12:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi csak 3-an vagyunk, de olyan nincs, hogy ne lenne legalább vasalásra váró cucc, ha éppen nincs is semmi a szárítón. Nálunk sincs olyan soha, hogy minden ruha a szekrényben van. :-))
2010. szept. 28. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!