Nem tudom miért sír?
Figyelt kérdés
Három és fél hónapos babám esténként altatáskor borzalmasan sír.(nem hisztisen, hanem fájdalmasan)Piciként hasfájós volt, de már egy hónapja nem volt gond a pocijával. Napközben nincs semmi gond vidám, mosolygós baba...megint a hasa fájna?A foga még korai lenne nem?2008. dec. 23. 20:24
1/3 anonim 

válasza:

nekem akkor sír így, amikor nagyon fáradt. Mintha fájna neki valami. Aztán amikor a kezemben megnyugszik már le tudom rakni. Már többször észrevettem, hogy amikor halkan beszélgetünk mellette, könnyebben elalszik, lehet, hogy rászokunk a mesére.
2/3 anonim 

válasza:

Elképzelhető, hogy a foga, az én kisfiamnak 3 és fél hósan bújt ki az alsó kettő.
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem ha a foga lenne akkor napközben is nyűgösködne.
Én is a fáradtságra szavazok nálunk is akkor áll a bál ha napközben kimarad egy alvás és ezért túlpörög,így nehezebben alszik el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!