Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom miért sír?

Nem tudom miért sír?

Figyelt kérdés
Három és fél hónapos babám esténként altatáskor borzalmasan sír.(nem hisztisen, hanem fájdalmasan)Piciként hasfájós volt, de már egy hónapja nem volt gond a pocijával. Napközben nincs semmi gond vidám, mosolygós baba...megint a hasa fájna?A foga még korai lenne nem?
2008. dec. 23. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nekem akkor sír így, amikor nagyon fáradt. Mintha fájna neki valami. Aztán amikor a kezemben megnyugszik már le tudom rakni. Már többször észrevettem, hogy amikor halkan beszélgetünk mellette, könnyebben elalszik, lehet, hogy rászokunk a mesére.
2008. dec. 23. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy a foga, az én kisfiamnak 3 és fél hósan bújt ki az alsó kettő.
2008. dec. 23. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a foga lenne akkor napközben is nyűgösködne.

Én is a fáradtságra szavazok nálunk is akkor áll a bál ha napközben kimarad egy alvás és ezért túlpörög,így nehezebben alszik el!

2008. dec. 23. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!