Ha úgy nézzük, minden drága lett, de akinek már a pelenka megvétele problémát jelent, ne vállaljon gyereket.
2022. okt. 25. 14:18
2/9 anonim válasza:
Mi általában moshatót használunk, az nem drága (örökölt készlet, csak pár kiegészítőt kellett beszerezni). Mostanában viszont többet használok eldobhatót, mert gyakran van hasmenése a fiamnak (valamire allergiás, keressük, mi az). A háztartás teljes költségvetéséhez képest nem nagy tétel, de ha csak a babára fordított kiadásokat nézzük, annak mondjuk a 20%-a a pelenka, pedig sajátmárkásat veszek. Persze ez azért is van, mert a pelenka a kevés egyszer használatos dolog között van, amit most használunk, és a legtöbb babaholmit örököltük vagy ismerősöktől kaptuk.
2022. okt. 25. 15:12
3/9 anonim válasza:
Mi is moshatót használunk alapvetően, amúgy egy nagy pack babylove 144 db-os pelenka, amit mi veszünk, mert valamennyi eldobható is fogy, kb. 8 ezer forint. Ez szerontem kb. 1 havi adag lenne most, ha csak eldobhatót használnánk.
Nekem ez így nem tűnik soknak.
2022. okt. 25. 15:19
4/9 anonim válasza:
63 ft/darab, én nem sokallom.
2022. okt. 25. 15:20
5/9 anonim válasza:
Sokfélét próbáltam, de a pampers volt az egyetlen amelyikkel nem volt baleset, így azt veszem. Legtöbbször akciósan rendelem. 180dbosat. Utoljára 12ezerért. Azaz 66ft darabja. Szerintem nem sok. Egy ilyen csomag elég több mint 1 hónapig. Persze ez függ attól hogy nem e beteg(hasmenés stb).
2022. okt. 25. 16:22
6/9 anonim válasza:
Mi is átlagban olyan 9-12 ezret költünk pelusra. Ez van. Ha nem tufnam kifizetni nem vállalnék gyereket...
2022. okt. 25. 18:43
7/9 anonim válasza:
Előre be van tárazva a készletből, így nem tartom drágának, mindig akciósan veszem. Ha érezhetően közeledünk a méretváltáshoz, akkor már a következő méretet. Praktikus is (sosem kell pelusért rohanni) és így jobb áron is jutunk hozzá.
2022. okt. 25. 20:03
8/9 anonim válasza:
Mikor egyszer a nagymamám mesélte, hogy az unokahúgom panaszkodott neki, hogy a GYES pelenkára sem elég, hát utánaszámoltam, és kijött, hogy havi fél GYES-ből pelenkáztam a gyerekeimet. Nem éreztem soknak.
2022. okt. 25. 22:31
9/9 anonim válasza:
Drága, de akinek ez probléma, az ne vállaljon gyereket. Én most várom a másodikat és kb 2 hónapra valót betáraztam törlőkendőstül stb. Az akciókat kell nézni, törzsvásárlói kártyákat intézni stb. És nem megvárni míg elfogy.
Fb-on divat lett pelenkára, tápszerre stb adományokat és pénzt kéregetni egyeseknek és ezt úgy teszik, hogy szinte elvárásként szólnak a többi anyukához. Az utóbbi hetekben több ilyenbe belefutottam. Elkeserítő hogy egyesek mindenféle felelősségtudat nélkül szülnek és fel sem fogják hogy igenis az ő dolguk az alap dolgokat biztosítani a gyereküknek. Hanem a "majd kérek attól, akinek van" felfogás lesz divat... Elkeserítő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!