Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Születésnapos babák anyukái,...

Születésnapos babák anyukái, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Olyan furcsa érzés kerített a hatalmába ma reggel. 6 óra 6 perckor "kibújt" a kisfiam, pontosan 1 évvel ezelőtt. Vigyorgok, mint a vadalma, de ugyanakkor a sírás kerülget. Sokkal, de sokkal jobb érzés, hogy a babám születésnapos, mint bármikor volt az én szülinapom.

Régen volt, és mégis csak "most" jöttem ki vele a kórházból.

Nektek milyen érzés?

2010. szept. 28. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, ha most ünneprontó leszek, de én minden nap mikor ránézek a babámra ezt érzem. Nekem ehhez nem kell születésnap.
2010. szept. 28. 08:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is, de MA különösen... tényleg ünneprontó vagy.
2010. szept. 28. 08:06
 3/7 anonim ***** válasza:

A lányom 3 éve, délután negyed4-kor született császárral:)

Jó érzéssel tölt el.

A kis tesója pedig most érkezik, ugyanarra a napra vagyok vele is kiírva,mint 3 éve voltam a lánnyal.Ki tudja....

Boldog Szülinapot a kisfiadnak!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. szept. 28. 08:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, és természetesen Nektek is nagyon sok boldog születésnapot, sok örömteli pillanatot kívánok!
2010. szept. 28. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
nekünk hétvégén lesz a szülinapja.alig várom nagyon izgatott vagyok.soha ennyire nem vártam még egy szülinapom se és semmi mást se.érdekes.és még milyen sokban lesz részünk.épp ma reggel gondolkodtam azon hogy amikor megöregszünk majd semmi nem lesz már addigra se szép se elég csak egyetlen dolog lesz ami az idö mulásával tobb lesz az életben,a gyermekünk.aminek mindig jobban fogunk örülni és mindig csak boldogsággal gondolunk rá.gratulálok az elsö szülinaphoz.
2010. szept. 28. 08:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönjük, és a Te csemetédnek is nagyon boldog szülinapot! Igen, tényleg így van, ahogy írod, folyamatosan, napról napra egyre több és nagyobb boldogságot adnak a picinyeink...

Egy évvel ezelőtt még nagyon nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz a mai nap. De hihetetlen jó érzés, és óriási öröm, hogy ez a kis csoda itt van köztünk már 1 kerek esztendeje!

2010. szept. 28. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
boldog szülinapot!az én fiam ugyan csak 10 hónapos ma,de hihetetlen,hogy hamarosan süthetem neki a tortát.
2010. szept. 28. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!