Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik honlapról, vagy könyvbő...

Melyik honlapról, vagy könyvből tájékozódtok?

Figyelt kérdés

Hogy pl. mikor mit kellene csinálnia, hogyan lehet abban segíteni neki, mit lehet vele játszani ami épp az aktuális dolgokat fejleszti, hogyan kellene alakulnia a fejlődésének, napirendjének stbstb? Ami jol osszefoglalja, mindent tartalmaz, nem kell 5helyen keresgélni:)

tudom hogy minden gyerek más, ne akarjam konyv szerint nevelni gorcsolni rajta stb, de egy alapelvet szeretnék tudni, hogy mégis mi baj, ha nem megy még, vagy mit várjak ilyesmi🙂

2022. okt. 24. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Beirom a kerdesemet a googleba és ott keresek cikkeket, általában tobbet is elolvasok, meg ott is sok hasznos választ kaptam( nem feltétlenül sajat kérdésre, a google kidobja a gyakoris találatokat is.)
2022. okt. 24. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Sehol.

1,ha le van maradva, státuszon kiderül.

2, nem egyforman fejlődnek. Akár hónapok is lehetnek 2 gyerek tanulása közt

3, az, hogy mit játdz vele, látod rajta mire képes, mi érdekli.

4, napirend.... alakítja magának. Ha te fejen állsz sem fog a kedvedért tőbbet/kevesebbet/máskor aludni pl.

És de, nagyon görcsölsz rajta... ha mar az elején ennyire stresszes vagy, mi lesz késöbb?!

2022. okt. 24. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
A régi kismama újságokat olvastam ronggyà, meg a règi babaszoba.hu-t. Lll honlapjàn is voltak alvásròl, fejlődésről cikkek.
2022. okt. 24. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Játékokra főleg a pinterest a forrásom. Ami a fejlődést illeti, le szoktam tölteni előre a státuszos kérdőíveket, nekem annyi elég. Mivel folyamatosan látom a babámat, látom, hogy van feljődés, és szerintem ez a lényeg.
2022. okt. 24. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:

1: igen, jelenleg ez működik, de ehelyett szeretnék 1 helyet, vagy könyvet.

2:

1. nem feltétlenül, nem egy olyan sni-s gyereket ismerek, akinek "későn" derült ki, hogy gond van, mondjuk úgy az oviba kerülésekor, ahonnan nevelési tanácsadóba küldték a gyereket, és kiderült hogy autista, pl... nyilván anyuka sem volt toppon, de mivel senki nem szólt neki és a környezetében kisgyerek se volt 10eve, nem tudta hogy gaz van, mert se a védőnő se a gyerekorvos nem szólt egy mukkot se erről.... szóval azért annyira nem bízom az itteni szakemberekben... és nyilván ha gáz van látom, de azért mégis jó egy "támasz"

2. igen, épp ezt írtam, hogy ettől függetlenül egy általános leírást, "mankót" szeretnék.

3. nyilván. de szerintem senki nem halt még bele ha egy befásult őszi/téli napon mikor a kreativitás is elhagy, tudsz mihez nyúlni, tudsz miből vmi új ötletet meríteni.

4. igen tudom ezt is, hogy ő alakítja, nem is akarnám én alakítani "mert a könyv ezt írja" :) ettől függetlenül nem hinném hogy baj, ha tudom hogy amúgy már csak 2x kellene napközben aludnia pl.

és nem, nem stresszelek rajta... mióta stresszelés az információgyűjtés? 😀😀

3-4: köszi

2022. okt. 24. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Én nagyon sokat olvasgattam a kismamablog.hu-n, szerintem szuperül össze vannak szedve a tudnivalók. Persze itt is vannak dolgok, amikkel nem feltétlenül értek egyet, ezeknek külön utánanéztem, de mint általános infókat, szerintem elég jól összeszedi és megfogalmazza. Vannak tippek is arra, hogy milyen életkorban hogyan lehet játszani a babával.
2022. okt. 24. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2022. okt. 24. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!