A Sinlacot magában is megeszi a baba? Nem fogja meg nagyon a hasát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 22:34
1/9 anonim 

válasza:

A fiam csak a vízzel kevert változatot eszi meg. Főzelékkel, gyümölccsel nem ízlett neki.
2/9 anonim 

válasza:

Ja, és nem fogja a hasát (első v.)
3/9 A kérdező kommentje:
OKé, csak azért kérdezem, mert a fiam Nutriton-t kapott kisebb korában bukás ellen, és abból csak 1-2 kiskanállal evett. Az is szentjánoskenyérből van, mint a sinlac és iszonyat nehezen kakilt tőle. Ezért nem merem a sinlacot adni neki, hisz abból nem csak 1-2 kanállal enne meg.
2010. szept. 27. 22:42
4/9 anonim 

válasza:

Nálunk először megfogta, aztán evett rizspépet, az is megfogta, kihagytam kb. 1-2 hetet, újra adom a Sinlacot és nincs most ilyen gond. 8 hós a babám, talán most állt be az emésztése.
5/9 anonim 

válasza:

Nálunk nagyon megfogta. Vízzel kapta, kb.1 évesen adtam a babámnak utoljára, akkor kidobtam, nehogy még egyszer ilyen székrekedést okozzunk neki. :(
6/9 anonim 

válasza:

Az én babám 5 hónapos kora óta eszi, nem fogta meg. De lehet, h. minden babánál máshogy van...
7/9 anonim 

válasza:

Azt tudni kell, hogy a sinlacra sokat kell innia a babának, ezért is telíti a hasukat több órára (ezért adják sokan vacsorára, hogy átaludja a baba az éjszakát). Ha kap rendesen inni miután megette, akkor nem okoz székrekedést. tehát a folyadékbevitelre nagyon oda kell figyelni, ha ezzel eteted a babádat. Eléggé száraz kaja, hiába folyékony állagú!
8/9 anonim 

válasza:

Nálunk sajnos minden rizs, rizsőrlemény, rizsliszt stb. tartalmú ennivaló székrekedést okoz függetlenül a folyadékbeviteltől. Így a Sinlac is.
9/9 A kérdező kommentje:
23:26-nak: az a gond, hogy igaz, hogy lefejt tejet és tápszert kap cumisüvegből, a teát és a vizet is issza, de azt egyszerűen kibukja. Ami picit hígabb, mint a tej, az azonnal jön vissza. Nyáron sem tudtam itatni emiatt. Lehet, hogy akkor várok még vele.
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 28. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!