Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan, hogy a babátok...

Volt olyan, hogy a babátok nem volt fajlando megenni a tápszer. Mit csináltok ilyenkor? 5 hónapos mult egy héttel

Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne tápszerezd a gyereket, mert ronda nagy feje lesz tőle.
2008. dec. 23. 18:26
 2/10 A kérdező kommentje:
sajnos a babám nagyon régota tápszeres,mert a tejem nem indult be mikor megszültem vagyis császárral.
2008. dec. 23. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 5 hónapos babának adtam már főzeléket,tejpépeket gyümölcsöt is pont ezért,mert nem ette meg a tápszert.Lehet íratni Sinlac-ot is neki,azt is szeretik a babák.
2008. dec. 23. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszolónak!!: ha azt örökölte, hogy nagy feje legyen akkor biztos az is lesz.... egyeseknél...

már miért lenne nagy feje??? az én fiam 7 hós 3 hós kora óta azt eszik és arányos nagyon!! ne mondj ilyen hülyeségeket, mert ezzel sokmindenkit megbántasz!!!érted?!!

Ha valakinek nincs teje, akkor adjon neki első pillanattól főzeléket?? dehogy.

A tápszeres babák is szépek, sőtttt......

Amúgy meg a babák feje az elején aránytalanúl nagy, de ez biológiailag van így, majd arányossá válik, ahogy nő.

na ezen kiakadtam....

már bocsi hogy beleírtam a válaszok közé, de ezt le kellett írnom.

2008. dec. 23. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is így volt 5 hósan, addig Ha-s tápszert kapott, de ekkor váltanom kellett beba1-re, ennek jobb az íze. A Ha-s tápszereknek kicsit keserű íze van. Nem írtad, hogy ti milyet esztek.
2008. dec. 23. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves első válszoló!!!Netán tapasztalatból beszélsz?Hogy lehetsz ekkora bunkó???Ezek a válaszok miért nem 0%-osak?Kérdező! Próbálj más fajtát.Ez nagyon sok babával előfordul.Az én kisfiam a milumilt ette meg a bebát nem.Komolyan felháborít az ilyen válasz.Benneteket nem???
2008. dec. 23. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia

Mi is tápszeresek vagyunk, és gyönyörű szép formás a buksija. De ha nagy lenne az sem baj, mert az enyém és nekem ő a leggyönyörűbb, gondolom nektek is a sajátotok. Mellesleg a mai tápszerek már nem olyanok mint 10 évvel ezelőtt.

VÁlasz: Lehet hogy tényleg ráunt a tápszerre, próbálgass neki lassan gyümileveket adni, aztán szépen lassan szoktathatod a gyümölcs pürét, és fözelékeket. Mi 4,5 hósak vagyunk és már esszi a főzelékeket a babócám. Igy legalább ha elutasítja a tápit tudok neki adni mást is, és nem hal éhen:) Sok sikert!

2008. dec. 23. 22:25
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.már eszünk pépeket,husi levest.gyümiket,répát krumplival.lehet ezek jobban izlenek neki mint a tápszer.nutrilon ha-t evett most nutrilon prémiumot.majdnem három hétig elég a 900 gramos tápszer.nektek is ilyen sokáig elég?kellemes ünepeket kivánok nektek.jo babázást mindenkinek
2008. dec. 24. 09:54
 9/10 A kérdező kommentje:
amugy nagyon szép babánk van egyálltalán nem kövér,feje se nagy neki.elejétöl kezdve rosz evö
2008. dec. 24. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha meeszi a zöldséget gyümölcsöt akkor jut annyi tápanyaghoz hogy ne legyen baj.Az én kisfiam 5 hós korátol csak napi 300 ml tápszert evett amia doktornő szerint kevés,de nagyon szépen gyarapszik.Egyre válltozatosabban tudod etetni,lassan jöhetnek a husik is,ne kell aggódnod ha nem eszik belőle,mert bejut annyi tápanyag amennyire neki szüksége van.Ja és ha tudod tegyél a főzihez meg gyümölcshöz 1-2 kanál tápszert.Több a semminél.Boldog karácsonyt.
2008. dec. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!