Vennél 7 hós. Babádnak új babakocsit és új kiságyat?
Miért kellett volna használtat venni? Max. én most vennék használtat, mert 13 hós a kisfiam és van 2 kocsink is, de anyuhoz mindíg el kell cipelni az egyiket ha ott alszik a baba és már kényelmetlen egy kicsit. Na anyuhoz abszolut használtat keresek most...
De első kocsinak, úgy hogy kb 2,5 évig fogjátok használni szerintem mindenkép jól döntöttél. :))
Ja, és anyukámnál van egy kiságya is a gyereknek azt is használtan vettük.. Ott ritkán van, úgy gomdoltam felesleges az új.
Nálunk is ez a helyzet kb.: lehurrognak, hogy nem használ dolgokat veszek a kisfiamnak...
Szerintem ha megengedi valakinek a pénztárcája, akkor vegyen újat: ha hibás esetleg, azt vissza tudja vinni stb.
Szóval: én is újat vettem volna a helyedben!:)
Mi is 6 hósan vettünk új (100 ezres) babakocsit,mert a régiben ordított!Mindenki mondta az újban is fog!Én tudtam hogy a nagy tér nem tetszik neki benne!És láss csodát már másnap aludt benne a gyerekem(aki fél évig nem aludt el a babakocsiban)!Nekek is mindenki azt mondta hülye vagyo,de mégis megérte!
Nekem a párom mondja mindig,hogy az ő gyereke előtt azt ne rágja össze senki! :)ÉS hál isten megengedhettük eddig magunknak!Remélem így is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!