Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanyszor, mennyi idore teszite...

Hanyszor, mennyi idore teszitek hasra naponta a 3-4 hos babatokat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vedono azt mondta 7-8x legalabb 10 percekre akar. Amig nem nyekereg.
2022. okt. 13. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

3 hónaposan fordult át hátról hasra. Mármint amelyik nap töltötte a 3at. Igy kb onnantól csak hason volt.

(Emellett születésétől hason aludt)

2022. okt. 13. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Nekem 3 és fél hónaposan mászni kezdett, ùgyhogy onnantól legfőképp mozgásban volt. Addig naponta párszor volt hason, kemèny felületen. Legtöbbet kézben volt.
2022. okt. 13. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Kb. kétszer-háromszor,de csak rövid időre. Gyűlöl hason lenni, két perc után már keservesen sír. Pluszban refluxos és ilyenkor mindig bukik is.
2022. okt. 13. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

4-es, a gyerekek 99 % -a ruhell hason lenni, viszont NAGYON fontos, hogy naponta tobb alkalommal hason legyenek 5-10 percekre, ezzel erosited a hatizmat. Ha nem teszed hasra rendszeresen, rengeteget artasz a gyerekednek.

Kosd le, hogy ne sirjon, valami erdekes dolgot tegyel ele.

2022. okt. 13. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5-os, hirtelen úgy értettem a "kösd le", hogy szó szerint érted 🙉🙉

Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy konferencián a fizioterápiás előadáson mondták, hogy az ébren töltött idő felét hadom kéne lenniük.

Én annyiszor teszem hasra, ahányszor eszembe jut, szintén addig hagyom, amíg nem kezd sírni. Sajnos nem mindig sikerül, mert most pl óránként eszik, és kaja után nem teszem rögtön hasra, kaja előtt meg sokszor már ideges, mert éhes, így akkor megint nem lehet.

2022. okt. 13. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2-3 hónaposan naponta 3-5 alkalommal tettük hasra, és ameddig bírta. Volt, hogy 3 perc után nyekergett, akkor visszafordítottuk a hátára, de pár perc múlva újra hasra tettük.

Mire betöltötte a 3 hónapot, már meg tudott egyedül fordulni a hátáról a hasára, onnantól megoldotta ő magának. Csak akkor még nem tudott visszafordulni, és irgalmatlan hiszti kerekedett mindig, amikor megunta hason. :D

Most lesz 5 hónapos, már kinyomja magát teljesen hason fekve, azóta sokkal jobban élvezi. Neki az alkar támasz nagyjából kimaradt, azt 4 hónaposan se nagyon csinálta. Aztán gondolt egyet, és nyújtott karral kezdte magát kinyomni. Így sokkal több mindent lát, meg tud matatni is a játékokkal. Azóta folyamatosan hason van, állandóan úgy játszik. Kb.3 hete hasról hátra is megfordul. Bár nem mindig akarja, van, hogy inkább nyafog, hogy valaki fordítsa meg. :D

2022. okt. 13. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen tudom 5-ös, hogy sokkal többet kellene, de mondom két perc után hányásig belelovallja magát a sírásba minden egyes alkalommal🤷‍♀️ Járok vele tornára, otthon is tornáztatom, úgy hogy ne nyomódjon annyira a hasa és remélem idővel jobban fogja szeretni a hasalást.
2022. okt. 13. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hósan kezdtem őt szőnyegre rakni, mert előtte nagyon nem szerette, viszont hason alszik születése óta . Először csak 5 percet volt el, majd szépen lassan növeltük az időt. Most már leteszem háttal és rögtön hasra fordul úgy megszerette a hasalást. Most 4,5 hós
2022. okt. 13. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem számolom. Ha éppen játékidő van, akkor leteszem hátra, adogatom neki a játékokat. Ha már láthatóan unja, nyűgös kezd lenni, akkor hasrafordítom, úgyis elnézelődik viszonylag hosszú ideig. Pakolgatom előtte a játékait, kiteszem egyik oldalra, másikra, nyúl érte... Mindig megkérdezem a védőnőt, hogy most éppen mivel tudjuk majd fejlesztgetni, ő ad tippeket, mi pedig ezzel próbáljuk lekötni. Összességében sokat van hason szerintem. És hason is alszik. 4 hónapos. Addig utált hason lenni, amíg nem tudta biztosan tartani a fejét.
2022. okt. 13. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!