Hanyszor, mennyi idore teszitek hasra naponta a 3-4 hos babatokat?
3 hónaposan fordult át hátról hasra. Mármint amelyik nap töltötte a 3at. Igy kb onnantól csak hason volt.
(Emellett születésétől hason aludt)
4-es, a gyerekek 99 % -a ruhell hason lenni, viszont NAGYON fontos, hogy naponta tobb alkalommal hason legyenek 5-10 percekre, ezzel erosited a hatizmat. Ha nem teszed hasra rendszeresen, rengeteget artasz a gyerekednek.
Kosd le, hogy ne sirjon, valami erdekes dolgot tegyel ele.
5-os, hirtelen úgy értettem a "kösd le", hogy szó szerint érted 🙉🙉
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy konferencián a fizioterápiás előadáson mondták, hogy az ébren töltött idő felét hadom kéne lenniük.
Én annyiszor teszem hasra, ahányszor eszembe jut, szintén addig hagyom, amíg nem kezd sírni. Sajnos nem mindig sikerül, mert most pl óránként eszik, és kaja után nem teszem rögtön hasra, kaja előtt meg sokszor már ideges, mert éhes, így akkor megint nem lehet.
2-3 hónaposan naponta 3-5 alkalommal tettük hasra, és ameddig bírta. Volt, hogy 3 perc után nyekergett, akkor visszafordítottuk a hátára, de pár perc múlva újra hasra tettük.
Mire betöltötte a 3 hónapot, már meg tudott egyedül fordulni a hátáról a hasára, onnantól megoldotta ő magának. Csak akkor még nem tudott visszafordulni, és irgalmatlan hiszti kerekedett mindig, amikor megunta hason. :D
Most lesz 5 hónapos, már kinyomja magát teljesen hason fekve, azóta sokkal jobban élvezi. Neki az alkar támasz nagyjából kimaradt, azt 4 hónaposan se nagyon csinálta. Aztán gondolt egyet, és nyújtott karral kezdte magát kinyomni. Így sokkal több mindent lát, meg tud matatni is a játékokkal. Azóta folyamatosan hason van, állandóan úgy játszik. Kb.3 hete hasról hátra is megfordul. Bár nem mindig akarja, van, hogy inkább nyafog, hogy valaki fordítsa meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!