Melyik fiú név tetszik ezek közül? Ruben, Barnabás , Nolen, Kolen, Miron, Dominik, Zente, Miró
Figyelt kérdés
Illetve szívesen fogadok ötleteket, kicsit különlegesebb neveket. :)2022. okt. 12. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Ruben
Barnabás
Nolen
Kolen
Miron
Dominik
Zente
Miró
69 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nekem a Maxim tetszett nagyon, de a párom nem engedte :’)
2/16 anonim válasza:
A felsoroltjaidból kb a háromnegyed kezd nagyon tucat lenni.
Kolen, Nolen, Miron, Dominik, Barnabás rengeteg van
Ruben nekem nagyon kisebbségi
Miró nekem befejezetlen, akkor inkább Mirkó
Zente tetszik
Nekem ezek tetszenek ami nem a hagyományosabb vonal:
Illés, Miksa, Levin, Norman, Armand, Bercel, Zolta
3/16 A kérdező kommentje:
Az nekem is tetszik. :) Kicsit extravagáns biztos azért nem engedte, ti mi mellett döntöttetek?
2022. okt. 12. 16:32
4/16 anonim válasza:
Kevin lett. Tudom, hogy sokakat a frász kilel tőle :D de nekünk tetszik és illik a vezetéknévhez.
6/16 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a Kevin névvel nálunk is van a családban és annyira illik rá a neve. Szerintem szeretnivaló:)
2022. okt. 12. 17:04
7/16 anonim válasza:
Innen a Barnabás, Dominik és a Zente jó. A többi borzalmas a Kolennel az élen.
9/16 anonim válasza:
Dominik tetszik (akkor is, ha gyakori), Barnabás a második legjobb, bár személy szerint nekem annyira nem jön be, még a Zentét tartom elfogadhatónak, de csak azért, mert mostanában sokan adják, nem fogják kinézni a kisfiút a neve miatt. A Miró tetszene amúgy, de Magyarországon nem adnám. A Miron változata nem tetszik, túl lágynak, kevéssé férfiasnak érzem, a többi pedig borzasztó.
10/16 anonim válasza:
Hát, ha csak ezek a nevek léteznének, akkor csak a Barnabást tudnám elfogadni a gyerekem nevének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!