Akik kis korkulonbseggel vallaltak gyereket mennyi ido volt szülés után mire a nagyobbik megnyugodott,?
Figyelt kérdés
13 hónap van köztük, 2 hónapja szültem, és a kislányomnak duhkitoresei vannak és gyakran földre fekszik sírva amíg fel nem veszem...a legtöbb Idő 3 p amit várnia kell rám ha épp tisztava teszem a testvérét v etetem v vmi . Néha úti magát v engem v ütne a testveret, kutyát, kicsit kétségbe ejtő. Mindig türelmes és kedves vagyok vele..de érdekelne h ez kb meddig tarthat ?2022. okt. 10. 21:45
11/15 anonim válasza:
17 hónap (1,5 év) van köztük
Most 2,5 múlt a kicsi, 4 múlt a nagy
Nah kb 2-3 hónapja jó
12/15 anonim válasza:
2 év van köztük. Nálunk sosem volt ilyen. Az első perctől imádja a fiama a lanyomat.
Tesóméknál 1 é 5hónap van a 2 kiscsaj közt, ott sem volt ilyen.
13/15 anonim válasza:
Anya azt mondta, en nem csinaltam ilyeneket. De vajon miert is? Ja, megvan! A szuleimnek volt tekintelye. 😊
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:) utolsót kivéve
2022. okt. 11. 12:37
15/15 anonim válasza:
Nalunk 17 honap van koztuk, es szerencsere nem volt semmi feltekenyseg. a nagy le se tojta a kicsit, amig nem tudtak egyutt jatszani. Ha odavittem hozza az ujszulott babat, hogy nezd mar milyen cuki, annyit mondott, hogy rakjam vissza a helyere :D :D
Nagyon jol megvannak azota is, most elso es masodik osztalyosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!