Elsőbabás anyukák, szülés után jó ha van segítség a háznál?
Nekem nem volt segitsègem a páromon kívül. Mindent szépen megtudtam oldani ☺️
De nekem jó alvó volt , nem volt hasfájás sem. Éjjel kelni kellett az etetés miatt mert besárgult. Így javasolták ,hogy azért keltsem fel enni. Na nekem ébresztőt kellett állítani ,mert a kislányom este 8 kor elaludt és kb reggel 7kor ébredt. Nem igazán voltam fáradt. Nagyon nyugodt ,harmonikus időszak volt ☺️❤️
Aztán megszületett a kisfiam 😀
És tök az ellentète a kislányomnak. Jól jött volna a segítség. Nem volt.😔 Pedig anyum ment a nővèremhez 1 hétre ,mikor a kisfia megszületett. Engem nem kérdezett meg. Nagyon nehéz volt. Nem aludt. Hasfájás volt. 😟
Férjem már tudott annyit "segíteni "
Depresszió utolért... Szóval....
Fogadd el a segítséget ha úgy érzed szükséged van rá.😉
Azóta "nagyok" a gyerekek 7 és 4,5 éves. Már van babysitter.😅
Megint rosszul fogalmaztam. Jaj közeledik az este nekem nagyon.😅
Szóval a férjem már nem tudott annyit segíteni.
Sosem értettem, miben kellene segíteni, még úgy sem, hogy én egyedülálló anyaként vittem haza a császármetszessel született gyerekemet....
De ha te úgy érzed, neked kell, akkor hajrá.
Engem zavart volna ha kvázi beköltöznek.
Minden nap jött egyikük pár órára, anyu egyik nap, anyós másikon, férjem végig velünk volt, szóval ez nekünk így volt tökéletes. Mondjuk a mi babánk eszik-alszik típus volt.
De azt is lehet, hogy a hazamenetel után döntesz erről, ha már látod, kb hogyan boldogulsz.
És merj kérni bármikor segítséget, ha egy hónap múlva üt be a crach, akkor egy hónap múlva. A leírásból az jön le, szívesen segítenek, ha kell, élj vele, ha nem kell, ne élj 🙂
Jó babázást, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!