Mi lehet a baj?
Születése óta utálta a gyerekem a babakocsit, kb. új állapotban adtuk el. Próbálgatnom kellett többféle hordozót, a kendőt is szoknia kellett, de abban sokkal jobban elvolt, illetve nekünk ennyi idősen az Emeibaby hibrid kendős-csatos jött be, illetve a kerikáskendő csipőn hordozva, mert ezekből kilátott. Lehet ezeket kölcsönözni is, nem kell megvenni, a hordozotar.hu postáz is, de Pesten a Hordozóházban segítenek eszközt próbálni, vagy a helyi hordozós klubban.
Később, mikor már 2 hónapja stabilan ült bele tudtam tenni ilyen szülőkaros triciklibe (hazsnáltan vettem egy Smartrike-ot 4 in1 verziót), azt imádta, és pár hónap ilyen után már a babakocsival sem volt gond, de alapvetően végig a hordozást szerette, még 2,5 évesen is.
A kisebbik gyerekem teljesen más, ő kezdettől babakocsizni szeretett, és néha elviselte, hogy hordoztam.
Köszi a válaszokat, akkor majd megpróbáljuk a sport részt, remélem nekünk is beválik.
15-ös: igen a hordozókendővel is az a baj valószínűleg, hogy nem lát ki belőle, mert amint kivettem és tudott nézelődni, onnantól egy hangja nem volt. Nekem a Chicco boppy comfyFit mei tai van és úgy néztem, hogy csak 6 hós kortól lehet kifele rakni a babát benne. Szerintem ha kifele is be lehetne tenni már most, akkor simán el lenne benne, de így ebbe sincs el több időt mint a babakocsiban.
“Nekem a Chicco boppy comfyFit mei tai van és úgy néztem, hogy csak 6 hós kortól lehet kifele rakni a babát benne.”
Kifelé fordítva sosem hordozunk, nem jó sem a gyerek csípőjének, sem a gerincének.
Ha nem lát ki, akkor próbáld háton vagy csípőn hordozni, hátha az bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!