Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult esetleg valakinél?...

Előfordult esetleg valakinél? Lehet, hogy az erőlködéstől.

Figyelt kérdés

5 hónapos a babám. Nagyon világos a bőre, az erek is átlátszódnak az arcán, szemhéján, fején..

Volt egy kis szívzöreje 2 hónapos korában (1/6os), hál Istennek megszűnt, a dokink már nem hallotta

A múltkor leraktam hasra, de mivel már nagyon erőlködött visszafordítottam és akkor láttam, hogy olyan kékes volt az alsó ajka alatt... A férjem szerint csak az erek látszódnak át (lehet, mert mikor alszik és nyugodtan van akkor is látszik halványan).

Már olvastam mindent is a neten, és csak ennyi tünete volt, hogy picit kékes volt az ajka alatt kis ideig.

Most voltunk státusz vizsgálaton a dokink mindent rendben talált nála, volt koponya meg hasi uh is (paramami vagyok és megcsináltattam) azok is rendben vannak.

2022. febr. 25. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel volt szívzöreje és az elkékülő száj is szívproblémára utalhat,így biztosan elvinném egy kardiológushoz.
2022. febr. 25. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vidd el sziv ultrahangra. Az en babamnak is hol halljak a zörejt hol nem. De van egy par milimeteres lyuk a sziven. Azt mondtak nem nagy es nem kell aggodni mert 3 eves koraig be forrnak ezek a lyukak.

Sziv ultrahangoshoz vidd es mondj el minden tünetet amit tapasztalsz, kerj töle tanacsot mire figyelj oda.

2022. febr. 25. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
De ha tudod, hogy, az erek látszódnak át? Nálunk is látszódott, vékony a bőrük. De szerencsére én nem kerestem rá a neten.
2022. febr. 25. 14:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Mint mondtam paramami vagyok...sajnos.

A kórházban figyelmesen megvizsgálták a babám mikor megszületett, mert 36+5 napra jött, sürgősségi császárral, ott nem találtak nála semmit.

Doktornőnek viszont jelezni fogom következő alkalommal.

2022. febr. 25. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok annyira para mami de ilyen esetben nem art egy sziv ultrahang. En legalabbis el vinnem de te vagy az edesanyja te döntesz. Minden legyen rendben azt kivanom :)
2022. febr. 26. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!