3 hónapos baba nem marad egyedül...?
3 hónapos kislányomat egyszerűen nem lehet magára hagyni egy percre sem, mert rögtön sír.
Csak akkor tudom egyedül hagyni, mikor akszik, de alvás órák száma is már egyre kevesebb.
Nem órákra akarom, csak míg pár dolgot megcsinálok gyorsan, de nem szeret egyedül lenni, mellette kell ülni.
Nála nem nagyon van ez az elnézegetés magában, de vajon miért nem?
Én rontottam el valamit?
Köszönöm a válaszokat.
Első baba.
Csak hallom innen-onnan, hogy hogy el nézeget a baba stb.
Meg olyat is mondtak, hogy én rontom el, hogy ugrok rögtön, sírni soha nem hagytam egyszer sem.
Csak közben zavar nagyon, hogy a ház meg szalad. A baba az első, ez egyértelmű, csak vannak napok, mikor szó szerint semmit nem csinálok mást, mert rosszul alszik.
Szia! Vannak ilyen babák :) és ha sír nyugodtan vedd fel elsőre ez az el lesz kapatva már megdőlt ezerszer. Csak boldog és kiegyensúlyozott lesz mert tudja hogy számíthat rá.
Az én babám is ilyen volt. A horodzokendo tényleg nagy segítség úgy tudsz tenni-venni. Én az első időkben őszintén csak nagyon minimális dolgot csinaltam meg. Esetleg ha megengedhetitek magatoknak rendelj kajat :) vagy valami nagyon egyszerűt készíts. Esetleg robotporszi. Nekem a szaritogep is sok időt sporol
Na de a babara visszatérve, amint megindult a kuszas-maszas-setalas egyre jobban lekötötte magát azzal hogy mozog. Így persze jobban oda kell rá figyelni hogy éppen mit csinál de el van egy kicsit egyedül . :)
Nekem a hordozás életet mentett de tenni-venni nem tudtam így se, mert ahhoz nehéz volt a baba + elaludt rajtam, ami csak azt jelentette, hogy egy alvás pipa, jön az ébrenlét.. így csak megszakadtam alvásidőben is és ébrenléti időben is.
A mi lakásunk disznóól.
Konkrétan olyan van, hogy a melltartómmal nem jutok el a szekrényig. Az ilyenek miatt full jogosan szól a férjem, én meg full jogosan robbanok fel tőle.
Életem legkeményebb 8 hónapja 😅😵
Hát a mi házunk is hajaz inkább a disznóólra most sajnos 😅
Csak zavaró az is, hogy ha váratlanul betoppan valaki rokon vagy ismerős, meg megy a magyarázkodás, hogy miért van szanaszét minden 🙄
Igen, néha rendelünk kaját, csak az a baj, hogy kisváros, és itt csak étterem van, ami horror áron szállít 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!