3 honapos babák anyukai, hogy néz ki egy napotok?
Szia
Növekedési ugrás van
Nálunk is borzalmas volt a 3 hónapos ugrás. Oltást is kapott épp, beteg is volt. Káosz volt.
Nálunk, hát nem tudom, nem igen van napirend. De nálunk a 12 hetet, hogy betöltötte sokkal jobb lett minden, pedig előtte sem volt rossz. Átaludta az éjszakát hét hetes kora óra, így éjjel tudtam pihenni(már nem mondjuk…alvási regresszió)
Aztán mikor aludt próbálgattam csinálni valamit.. több kevesebb sikerrel. Volt, hogy rendeltünk, amikor csak velem, rajtam volt el. Volt, hogy a párom főzött, takarított.
Az elején nagyon frusztrált, hogy nem jut időm semmire, de muszály voltam elengedni.
Most meg már elvan sokáig a játszószőnyegen, vagy a pihenőszékben.
Az alatt pakolászok, felrakom a kaját, kifestem magam ilyenek. Egyre több időm van.
Egy napunk általában úgy néz ki, hogy reggel fel kel, eszik. Az ágyban játszunk a következő alvásáig. Eközben kávézok.
Újra elalszik, ekkor néha alszok én is(attól függ mikor kel reggel), vagy reggelizek, elkészülök, mert ha felkel eszik és általában mindig elmegyünk sétálni délelőtt.
Hazajöttünk utána eszik, aztán játszószőnyeg és főzök.
Alszik, én valamit csinálok. Megjön a párom. Aztán kb ez folytatódik, játszik, eszik, alszik, csinálgatok valamit. Kb 6 felé van fürdetés.
Ezután van, hogy elmegyünk még esti sétára.
Kb ennyi
Nálunk a párom nélkül káosz lett volna. A te párod nem tud segíteni valamiben?
Mi jan 18 kapjuk az első kötelezőt, + rota 2. Adag… felek az oltas utáni időtől. Én meg a vérmérgezés ellenire se mentem vissza, pedig azt 20 év után ismetelni kell 😂😅 a covidrol nem is beszelek 😂
Na de majd ha nem szoptatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!