SOHA? Vagy okés lesz minden majd egyszer? Esetleg terhesség utáni depi?
Szia,
mintha az én soraimat olvastam volna ezelőtt egy évvel... Hihetetlen! Csak nekem ettől a gondolattól még lelkiismeretfurdalásom is volt. Ez nálam szülés utáni enyhe depresszió volt, kb. 3-4 hónapos volt a lányom amikor elmúlt. Most egy éves lesz 2 hét múlva (én 30 nemsokára) és imádom, az életem értelme :) Bár elég hisztis a lány, de alapvetően miden pillanatot élvezek vele, és gyakorlatilag minden megoldható mellette. Már kávézni is járok a barátnőimmel, sőt ha úgy van kedvem, plázázunk, ilyesmi.
Mi is terveztük a bébit, és tökéletes volt a terhességem is, és látod mégis beficcent egy kis depresszió. szerintem te most lettél depressziós, de ne ijedj meg tőle, nem kell orvoshoz rohannod, pikk-pakk elmúlik ez a buta érzés. Annak érzed, nem? helytelennek... Tudom :)
Van tejed?
Ha van kedved, írj privátot!!
11 hónapos kislány anyukája
Én is éreztem így, több hétig, hónapig. A gyerekdokim egy nagyon aranyos kedves nő, azt adta ki "utasításba" már az elején, hogy tilos a jövőre gondolnom 1 napnál tovább (ez még a hazajövetel után volt rögtön), és tényleg, ez segített. Mindig csak az adott napot megoldani, aztán majd úgyis alakul. És ami még fontos: nem, nem fog így maradni ez örökre! Mindig változik, alakul!
Hajrá! :))
Köszönöm a biztatásokat máris jobban vagyok:)
Igen,nekem is van lelkiismeretfurdalásom:)Ráadásul nagyon jó baba,keveset sír,sokat vigyorog,szopizik,alszik.Lehet pont ez okozza a probit,h nem köt le teljesen,mert nagyon ügyes,okos...
Amúgy néha ott hagyom kisidőre sógornőmnél és olyankor élem a életem,de bennem van kis feszültség,h ugyan...
Igen,van tejem.Miért?
Csak azért kérdezem, mert nekem akkor "rosszabbodott" a depresszióm, amikor ingadozott a tejem. Gondolom,a hormonok miatt. Az mindenképpen jó, h tudod kire hagyni a babát. Az én anyósom is nagyon segítőkész, és mivel a szüleim messze laknak, az anyósom meg 2 km-re, ezért ő szokott vigyázni rá.Ilyenkor kényeztetem magam: kozmetikus, fodrász, mert fontos, h nő is maradj, ne csak anya...
Kis idő, és ha nem is lesz minden ugyanolyan, mint régen, de annyiban hasonló lesz, h jöhetsz- mehetsz, találkozhatsz barátokkal, nem kell azon rágódni, h 1 óra múlva már ciciznie kell, mert simán megeteted egy bébiétellel vagy valamivel bárhol :) Azt az időszakot, amíg be vagy zárva a babával a lakásba, mert mondjuk még nem viheted játszótérre, vagy a cicizés miatt hosszabb "túrára", azt túl kell élni.
:)
Szép napot nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!