Milyen nevet adnál egy kisfiúnak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 20:36
11/25 anonim válasza:
Dániel, Lénárd, Ákos, Kilián, Erik, Norbert, Bálint
13/25 anonim válasza:
Tamás,Milán,Dominik,Ábrahám...na azt mégsem inkább Slomo..xd.
14/25 anonim válasza:
Miért kell lepontozni másokat? EMBEREK ITT NINCS ROSSZ VÁLASZ! Egyéni ízlése van mindenkinek.
16/25 anonim válasza:
De vannak olyan nevek amiket épelmelyű ember nem ad a gyerekének,mert:ocsmany,vicces.
Nagyon népszerű a Bendegúz. Ami az én ismereteim szerint mesehős név. Aztán hipp-hopp ma már mindensarkon van 2.
Vagy Balambér...és nem bütyök a vezetékneve.
Ocsmányat nem irok mert az sértő lehet,de amikor meghalottam,szavaktól nem hányok.
Na ezeket lehet lepontozni.
18/25 anonim válasza:
#16 Mondjuk akkor elég hiányosak az ismereteid, mert nem mesehős név. Az egyik legősibb nevünk, Attila hun királynak volt az apja. Nekem sem tetszik amúgy a hangzása, szóval nem adnám. De aki azt mondja, hogy mesehős név, az csak saját magáról állít ki bizonyítványt. Ez alsós töri anyag.
19/25 anonim válasza:
16 vagyok. Mi alsóban nem tanultunk törit. Az oktatási rendszer hibaja,hogy mesehős névnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!