Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, ha a babátoktól...

Mit tennétek, ha a babátoktól el szeretné vinni a játékot egy másik kisgyerek?

Figyelt kérdés
Babalátogatóba jöttek és a 3 éves kislány el szerette volna vinni a 2 hónapos kislányom plüsseit. Természetesen nem engedtem, de a szülei utaltak rá, hogy adjam neki...
2022. szept. 30. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Az unokatesómnak mindig kellett vinni el valamit mert hiszti volt ha nem, de mindig vissza adták.

De az elején ha nem engednek neki lehet egy idő után nem lett volna verődés ha valamit nem kap meg

2022. szept. 30. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

De ezt amugy tokre nem ertem. Az en gyerekem is hisztizik, ezert-azert, mikor miert, de attol meg nem engedek neki, mert nem szeretnem, ha megtanulna, hogy barmit elerhet ezzel.

Szuloknek kicsit kezukbe kene venni az iranyitast, mert hamar a gyerek fog uralkodni az ilyen csaladokban :D

2022. szept. 30. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Én sem adnám oda. Attól, hogy a babám kicsi, és nem fogja fel, még nem osztogatom el a cuccait. A saját gyerekemnek se engedném, hogy el akarja hozni egy baba játékait (többes számban írtál), nemhogy még adjam alá a lovat.

Mivel a fő problémát a szülői pofátlanságban látom, valami zavarba ejtőt válaszolnék. Pl. hogy peersze, a ruháit is elcsomagoljam esetleg? Vagy a laptopom, biciklim nem kell? Vagy pont a fordítottját. Nekem meg úgy tetszik anyukád telefonja/telefonod, megkaphatom én meg azt? Hátha észbe kapnak a kedves szülők. Mindenesetre nem igazán többet.

2022. szept. 30. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen német mondanék, ez nem is kérdés.
2022. szept. 30. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég fura kérdés. Nem tudom mennyire állnak közel hozzád, de lehet én leépíteném, mert aki ilyen idióta dolgokat kérdez, ott más baj is szokott lenni. Tőlem unokatesóm kérdezte meg egyedül, hogy amikor a fiam kinőtte a macifüles sapkáját, kölcsön adjuk e az ő korban jóval kisebb gyerekének, mert nagyon cukinak találta, de tőlük is kaptunk már egy csomó mindent kölcsön, így nem érzem pofátlannak. De egy plüss játékot nem szokás elkérni csak úgy.
2022. szept. 30. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
A szülőket nem tudom megérteni. Oké, a gyerek elakarná vinni akkor nem bátorítom meg utalgatok, hogy adják neki. Csinált ilyet a lányom, elakart hozni egy játékot, simán elmondtam neki, hogy nem az az xy játéka. Ő is sírna, ha elvinné valaki a játékát, az xy is szomorú lenne, ha hazavinnénk. Volt kis duzzogás, hogy neki az kell, de akkor sem kapta meg. Csak mert nyafog vagy hisztizik nem kaphat meg bármit. Az enyém elég hamar megtanulta, ha szépen kér akkor megbeszélhetjük, kaphat esetleg olyat / ugyan olyat. Ha hisztizik akkor nem. Ez érvényes a boltban is.
2022. szept. 30. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Megmondtam volna a kislánynak, hogy kiscsillagom, ezek a XY baba játékai, ő kapta, ezért nem adhatjuk oda. A szülei meg ássák el magukat.
2022. szept. 30. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!