Szoktál üvöltözni a babáddal/gyermekeddel?
Esetleg oda is csapsz neki?
Annyira kikészit a kicsi sokszor,hogy akaratlanul is rá üvöltök ,kiabálok vele.
Volt rá példa,hogy megrángattam.
Ha későbbiekben nem tudok változtatni lehet meg is ütöm.
Jajj.
Szerintetek remdben van ez?
Mit tehetnék?
Ennyire rossz szülő lennék?
Ez így nem jó, persze - bár a mértéktől függ, normális-e, a legtöbb ember néha kijön a sodrából.
A változtatásban segíthet pszichológus, több pihenés, önismereti fejlődés, gyermekgondozási ismeretek (minden jobban megy, ha szakértőnek érzwd magad), egyes feladatok elengedése. De távolról nem lehet megmondani, hogy min lenne érdemes változtatnod, vajon mi készít ki ennyire.
Igen. Agyba főbe verjük a gyereket.
Mégis szerinted rajtad kívül vsn olyan hüle/ akkora troll mint te h kiírja ide h megcsapja, megrángatja?!
Szia! Ez nincs rendben. Dühkezelési problémáid lehetnek. Nyilván egy egy káromkodás okés,akaratlanul is kicsúszhat, de bántalmazni?!
Én nagyom türelmetlen tudok lenni, nem szeretem más gyerekét, a barátaimmal sokszor nevetünk azon, hogy ez meg az a gyerek mennyire "ütnivaló", viccből. Saját gyermekünk még csak a pocakban van.
Fordulj szakemberhez mert ez nem játék. Komoly sérülést okozhatsz..
"Ezzel beismerted a gyermekbántalmazást.Remélem annyi ész szorult beléd hogy titkosított IP címről írsz."
Úristen, de nevetséges vagy.
Még azokat sem büntetik meg, aki rendszeresen szarrá veri a gyerekét.
Persze, majd még IP címek után nyomozgatnak. :D
Hol élsz te, pubi?
Volt egy pár hónapos időszak, amikor sajnos rendszeresen megemeltem a hangom az ovis korú kislányomra, nem vagyok rá büszke és nem normális dolog, de ez van. Azóta a férjemmel átbeszéltük, hogy mi okozta a feszkót, amit a gyereken adtam ki, és együtt változtattunk rajta.
De üvöltözni, rángatni, megütni-ezt még véletlen se. Egy gyereket nem ütünk meg!
Sürgősen keress egy pszichológust akivel átbeszélheted a problémáidat, mert ez így nagyon nem normális.
Első kisbabával a férjem. Sokszor beszéltünk róla, tehetetlenségében csinálja mert úgy érzi mindent belead és nem tud segíteni mikor folyamatosan sír.
Én csak azért emeltem meg a hangom mert neki akartam beszélni de olyan hangosan sírt hogy a nyugtatónak szánt gügyögésem meg se hallotta volna.
Lehet megkövezni de borzasztó nehéz a kisbabás első időszak, gondolom később máshogy lesz nehéz. Próbálunk javulni, de ez is meglepett minket hogy mit hoz ki belőlünk a kialvatlanság meg a stressz. Folyamatosan beszélünk a hibákról és próbálunk kidolgozni stratégiát arra hogy elkerüljük. Pl.: átvesszük ha látjuk, hogy a másiknak fogytán a türelme. Felváltva fogjuk hogy mindenki tudjon haladni a dolgával stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!