Picike a babám?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kislányom 8. hónapját töltötte 2 napja.
Születésekor 3050gramm és 48cm volt. És nem tudom de asszem 35cm volt a fejkörfogata de ez csak tipp nem biztos.
Jelenleg 6800gramm és 66cm a fejkörfogata 43cm.
Nagyon picikének számít az ő korába mert nem egy ismerősőm van akiknek 6hós a picijük és már 8kg meg 74cm-ek.
Kutacsa már bezárodott azt mondta a neurologus. Nem tudom, hogy ennek van e ehez köze de aggódok.
2022. szept. 25. 16:19
11/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta ne aggódjak előre nem biztos, hogy baj lesz belőle. Már nem járunk csak voltak problémák amik azthittük epilepszia de nem és elmúltak.
2022. szept. 26. 07:20
12/12 anonim válasza:
Úgy olvastam fél éves korra duplázni a súlyt,egy éves korra triplázni,de anno azt mondták ez mondjuk egy 4kg-s babánál lehet alatta nem muszáj a 12kg-t elérje. Neked is megduplázta akkor kb fél éves koráig a súlyát,hosszra meg persze,hogy kisebb ha 48cm-vel született 😊 Teljesen jók a babád méretei,a születésihez kell hasonlítani nem a többiekhez 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!