Mi zöld csomagosat kaptunk ajándékba.
Kivágtam a francba... rémes az anyaga, büdös volt és tocsogott a nedvességtől.
Az a fajta anyaga van,ami ilyen smirgliszerű műanyagos,és olyan mint a pókháló,ritkán szőtt?
IGEN!!
Én 100Ft-osban vettem, de borzalmas volt:S Soha többé nem veszek.
Ha olcsót és tényleg jót akarsz venni akkor a Rossmannban lehet kapni 4-es csomagolásban Babydream popsitörlőket, van több fajta is. (rózsaszín, kék, fehér) én is azt használom, szerintem itt éri meg a legjobban. 4cs. 1399.-
Én még a Tesco-sat tudnám ajánlani.
Bár mostanában folyton 404Ft az ára/csomag,de időnként leakciózzák,én akkor szoktam bevásárolni belőle.
Vastag,rugalmas,jóillatú,elég nagyok a kendők és annyira nedves amennyire kell.És plusz előnye hogy visszazárható a tasakja,nem ragasztóval hanem műanyag "kupakkal".
Cba-s sajátmárkás is jó 279 Ft/72 db,és szoktam még venni Lidl-ös Sevena? márkájú popsitörlőt is,ezt is szeretem,310 Ft/72db.Még tescosat használok,de csak ha le van árazva.
Szerintem mind a három kellően nedves és puha.
Azért azt hozzáteszem,hogy nem érzékeny bőrű a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!