Szerintetek rosszat teszek a babámnak azzal ha végigsírja az autóban az utat és mégis megyek vele?
Kitartás, az én kislányom is ilyen volt, max 10-15 percet bírt az autóban, utána sírás.
Hát én csak ez miatt nem ültem vele otthon.
Persze ahova lehetett babakocsiztunk, de ha nem, akkor egy kis sírás belefért, persze hosszabb útra viszont csak úgy mentünk ha a férjem is jött.
8 hónaposan a gyerekülés hozta a megváltást.
Az én kislányom is utál autózni. Szerintem a hordozóval van baja, mert ha a babakocsin van sincs túl jól el benne. Azt megfigyeltem, hogyha a hordozó alatt van az isofix talp, akkor kilát valamennyire és lekötik a váltakozó színek. Ilyenkor nem olyan nyűgös.
Mivel olyan helyen lakunk, ahol alap, hogy kb. mindenhova autóval tudunk menni, ezért igen, megyünk akkor is, ha neki nem tetszik. Sajnos ez van. Lassan majd már át lehet tenni az ülésbe, remélem az jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!