Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejbegríz minden este? Most...

Tejbegríz minden este? Most itt tartunk, a 17 hónaposom nem hajlandó semmit sem enni vacsira, csak tejbegrízt, és persze az 5 éves is. Majd megunja, vagy erőltessem a más vacsorát?

Figyelt kérdés
Sokmindent megeszik, napközben nincs is gond, de vacsira nem kell más
2022. szept. 22. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem ez miért gond? Örülj neki hogy eszik, mert sok szülő szenved amikor a gyerek nem akar enni. Én is ilyen voltam kicsinek. Idővel változik :)
2022. szept. 28. 02:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig van egy sláger, pár napig/hétig csak az a jó, utána vált. Ha nincs agyoncukrozva nem rossz a tejbegríz
2022. okt. 12. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:

A cukor miatt bajos

Azt hagyd ki, tegyél bele inkáb összetört banánt, reszelt almát

Esetleg gyümölcs szószt keverj bele

2022. okt. 12. 21:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. okt. 13. 07:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam javasolni, amit a 9-es, hogy óvatosan próbáld kicsit variálni, kevésbé édesítve, kipróbálva tönkölydarával, rizzsel, zabpehellyel, kölessel, változatosabban ízesítve.... hátha úgy menni fog egy kicsit rávenni, hogy ne pont ugyanazt, ugyanúgy akarja mindig.

Ha nap közben változatosan étkezik, akkor meg nap közben hanyagolni kell az édeset. Jó, estére nem feltétlenül a legjobba ygorsan felszívódó szénhidrát, de ugyanakkor ősanyáink régen meleg tejjel ringatták álomba a gyerekeket, a tej és a szénhidrát segít az alvásban is, szóval mérlegelni kell a pro és kontrákat, de összességében változtatni szerintem csak lépésről-lépésről fogsz tudni, ha egyáltalán.

És főleg a nagyobbik gyereknél érdemes bevetni azt, hogy egyre kevésbé legyen édes, hátha úgy nem fog neki annyira ízleni, és idővel ráun, áttér másra.

2022. okt. 13. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egy korszak, elmúlik. Nekünk ennyi idősen tejpépet evett este és reggel. Nem emlékszem mikor múlt el, de egyik napról a másikra. Utána volt reggelire tükörtojás korszakunk, melegszendvics, és most müzli van. Vacsorára már mindent eszik. Majdnem 3 éves.
2022. okt. 13. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!