1 eves szulinapra mit kapott a kisfiatok? :) milyen tortát csináltatok neki ami cukormentes ? :)
"A nagyobb gyerek látja majd a boltban..." Igen, és onnantól kezdve, élete során többszáz kilót fog megenni, de téged nem az zavar, hanem a plusz negyed gramm, amit esetleg 1 éves korában megevett. Azért nem kapsz neked tetsző válaszokat, mert kevesen gondolkodnak ilyen logikátlanul. 4féle verziót ismerek:
1. Normális, cukros tortát készít/vesz, amit a vendégek, vagy a szülők szívesen megesznek és nem hal bele, hogy a gyereke is evett 1 falatot. Ez az elsöprő többség.
2. Csinál az általad felsorolt édesítőkkel valami borzalmat, amiből a gyerek jó esetben szintén egy falatot eszik, a vendégek meg nagy nehezen legyűrnek pár falatot és próbálják minél élethűbben elhazudni, hogy nagyon finom.
3. Vesznek/készítenek maguknak tortát, csinálnak a gyerekkel pár fotót, ahol előtte van a torta, amit fel tudnak tenni a Facebookra, de nem kóstolhatja meg, a felnőttek eszik meg.
4. Nincs torta, mert az halálos bűn egy 1 évesnek, szolidaritásból másnak sincs.
Te láthatóan a másodikat szeretnéd. Ahhoz nem gyik kell, elég a Google, keress hozzá receptet.
Nálunk az ajándék szivárványhinta volt. Kapott még könyveket, bilibot a családtól.
A tortát én sütöttem, az Anya, kérek még könyvben lévő recepteket vegyítettem. Banánnal édesített piskóta volt az alap, azon banános joghurtos túrókrém.
32-es vagyok.
Mi nem blw-zünk ugyan, gyáva voltam, de tagja vagyok az ajánlott csoportnak, nagyon hasznos minden téren, csak ajánlani tudom.
Én sem akartam cukrosat adni a kisfiamnak
Én csinaltattam a tortát és nálunk a krém benne eper, banán és barackos ízesítésű volt
A krém édességét ezek a gyümölcsök adták meg. Nem volt benne cukor.
Isteni finom volt.
Nekem sem volt meg az elképzelés hogy lehetne ezt kivitelezni de amikor elmondtam a kérésem a cukrász ismerősömnek azonnal mondta hogy simán kivitelezhető és megtudja oldani hogy csak a gyümölcsök adják meg az ízét és édességét.
Nagyon jó volt.
Ajándékba pedig építőkockát és matatófalat kapott a kisfiam ami nagyon bejott neki szerencsére
Én arra vagyok kíváncsi hogy a tészta ízét mi adja meg?
A krémben ok hogy gyümölcsel édesítem a túrót joghurtot akármit. De a tésztát mivel csináljátok?
Én "nyersvegán" tortát készítettem. Az alja összeaprított magok, kókusz, zab, datolya. Arra a krém banán, kesu, datolya, eper és agaragar tartotta össze (zselatin is jó).
Ajándékba könyveket, varázspallót, autót kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!