Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam heréjét alul kikezdt...

A kisfiam heréjét alul kikezdte a pelenka. Hogyan tudnám kivédeni ezt legközelebb?

Figyelt kérdés

Mi volt a hiba? A pelenka márkát kell lecserélni vagy a méret nem jó? 4kg és az 1es Lupilu lelust használjuk.

Vagy a pelenkázásban van a hiba? Túl szoros lenne?

Csak kizárólag a herezacskónál van kipirosodás, alul. Mindenhol máshol szép a bőre.

2022. szept. 19. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt minden tisztába tevéskor szárítsd le, ne maradjon kicsit sem nyirkos. Másrészt nekem az vált be, hogy nem popsikrémet, hanem hintöport használtam. Meg naponta többször meztelen volt alul egy ideig.
2022. szept. 19. 16:49
 2/5 anonim válasza:
67%
Talán egy védőnőt kéne megkérdezni de szerintem is a két tisztában rakás között hagyd szellőzni a bőrét.
2022. szept. 19. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem kislányom van, de most a Lupilu pelustól úgy begyulladt ott lent neki minden, hogy szteroidos krémmel kell kenni. (Biztos, hogy attól, mert már szép volt a feneke mikor egyszer még ráadtam egy darabot ebből a márkából, és megint fellángolt a gyulladás.) Nekünk nagyon nem jó a Lupilu. Eldobhatóból csak a Pampers premium care-től nem piros neki semmi.
2022. szept. 19. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyanez volt a fiamnál is,csak a Rossmannis márkával. Ami érdekes,hogy míg 1-es méretet hordott semmi baja nem volt,a 2-estől meg felmaródott a hereje. Akkor váltottunk pampersre,a mai napig azt hasznaljuk. Múltkor kérnem kellett egy kölcsön pelust ami lupilu volt és úgy kipirosodott a feneke,hogy alig múlt el. Egy alkalomtól. Szóval a szellőztetes mellé próbálj más márkát.
2022. szept. 19. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszer vettem lupilu-t, már nagyobb volt a fiam - talán 4-es méret volt, de fél csomaggal sem használtam el, mert az addig makulátlan popsija kipirosodott tőle.

A bőrvédelem mellett válts pelust. Ezenkívül mutasd meg védőnőnek, mert lehet hogy már nem elég rá a sima védőkrém, hanem pl. canestennel kell kombinálni. Ezt ő látni fogja.

2022. szept. 19. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!