Milyen márkájú pelenkát használtok és hol veszitek, melyik boltban?
Szintén a premium care és a premium care pants az egyetlen ami bejött.
Pelenka.hu-n tök jó havi pelenkacsomagok vannak, azokat szoktam rendelni, néha ha azonnal kell akkor a dmből.
Pampers Premium Care, a Pelenka.hu-ról rendelem én is.
A Huggies is nagyon jó.
Pampers Premium Care nekünk is. Éjszakára 1 mérettel nagyobb Pampers Harmonie.
Én mindig a darabárat nézem, annak alapján veszem. Legutóbb a Rossmannban volt akciós, előtte a Tescoban sikerült kifogni.
Q
Eddig libero pelusokat használtunk, de még az 5 is eléggé vágja a babám combját így váltottunk pampersre. Pelenka.hu,de legutóbb a liberot a dmben sikerült kifogni.
Én is a darab árat nézem
Nálunk is a Pampers a nyerő, bár nem azért, mert ez "vált be", nem is tudom, ez mit jelent pontosan, egyszerűen csak ezt használjuk.
Kifli.hu-ról rendelem, nem nagyon járok boltba.
Pampers nekünk kikezdte a gyerekeket.
Libero touch és korábban a classic vált be
De a tescos FF is jó volt a sajátmàrkásak közül
Dm Lidl Rossmann kuka leadtam védőnőnél őket..pedig sokan esküsznek.
Én akkor még Emag-ról rendeltem vagy Rosamanból.. manapság már Emagon nem éri meg.. de szobatiszta lett mind2
9. Vagyok
Nekem ekcémásak nagYon, szóval vévigmentünk minden peluson kb és popsitörlőn ( waterwips volt oké és hál Isten megjelent aBabydream 99% víz és az is jó lett). is.. fürdetőkön is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!