Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-3 esti hőemelkedés után...

2-3 esti hőemelkedés után viszitek orvoshoz a babátokat? Lehordott az ügyeletes doki és nem értem. Hosszú lesz!

Figyelt kérdés

A napokban írtam ki a popó bajos kérdésemet.Említettem hogy beszéltem telefonon az orvosunkkal aki szabin van, mondtam neki hogy estére hőemelkedése van a gyermeknek, de nem megy 38 felé és egy fél kúp leviszi.Azt mondta ha semmi más panasza nincs, akkor nem kell elvinnem, mert mivel már látom alul a csíkot az ínyén a babának (és múlt héten voltunk nála Ő is látta), valószínű attól van, de ha lázasodna vagy más panasza lenne, akkor vigyem be az ügyeletre.Erre bevittem az ügyeletre, a popsijával a gyereket, és az ügyeletes lehordott minden féle pocsék anyának meg felelőtlen tininek( holott már 25 elmúltam) hogy mi van ha lázgörcsöt kap a gyerek( hőemelkedéstől?) meg miért nem foglalkozom vele?Meg a feneke is, nem igaz hogy egyik napról a másikra lett ilyen( sudocremmel kentem, utána lett olyan csúnya neki)?Most akkor tényleg be kellett volna vinnem minden este hőemelkedéssel? Mellesleg azt mondta nem jön a foga és akutt mandulagyulladása van.De egy mandulagyuszi nem csak ezzel jár, nem?Minimum köhög meg lázasodik.Vagy csak rossz napja volt és mivel amúgy sem túl jó a viszonya a mi orvosunkkal, így próbált kompenzálni?

Mondjátok el nyugodtan a véleményeteket.Már bőgve jöttem ki a rendelőből, rosszabb már csak nem lesz:(

2010. szept. 26. 01:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bocs, kicsit off, de szintén ügyeletes téma. Engem 37 hetes terhesen nézett hülyének az ügyeletes orvos, aztán még szerencse, hogy nem hagytam annyiban és bementem a kórházba, ahol közölték, még épp időben értünk be, lehet pár óra, és már nem vagyunk.

Aztán alig múlt el egy év, szintén velem voltak gondok, és hiába mentem a háziorvoshoz, mindíg esétre jöttek elő a problémáim, irány az ügyelet, ahol szintén ugyanaz a doki volt, aki a terhességem alatt majdnem eltett láb alól és most is olyanokat mondott, hogy minek megyek én oda, meg mit csináljon ő velem.

Hát az ember nem viccből és hobbiból megy orvoshoz vagy ügyeletre, hanem mert baja van. Inkább egy felesleges út, mint hogy baj legyen. Hozzáteszem, ha megint nem megyek el máshová, ismét alulról szagolnám az ibolyát, azóta már túlvagyok 1 sűrgősségi műtéten és még kezelések sora vár rám, mert a kedves háziorvosom és társai félrekezeltek. Enynit a nagytudűsú orvosokról.

Szóval én tökéletesen átérzem az aggodalmadat, sokszor megalázzák és hülyének nézik az embert, aztán meg ha következménye lenne egy dolognak, csak behúzzák a "farkukat".

Engem sokan bíztattak, hogy indítsak pert ellenük, mert bizonyítható volt mindkét esetben is az orvosok hibája, csak én már úgy vagyok vele, hogy örülök, ha végre egyszer meggyógyulok és nem kell ilyen dolgokkal foglalkozni, nem hogy még évekig cirkuszoljak, holott tudom, hogy nekem van igazam.

És abban is igazad lehet, hogy ha a két orvos nem bírja egymást, így "vágnak vissza" egymásnak, csak sajnos ezt mindig egy valaki sínyli meg, a beteg...

2010. szept. 26. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!