Mindig csökken a tej menzeszkor?
Figyelt kérdés
Három hónapja szűltem és most jött meg.A babám elfogadja a cicit de többször kell etetnem ,mert éhes eddig 3 óránként ettünk,átaludta az éjszakát,most 2 napja éjjel is fölkel enni egyszer.Etetés után keres,sír.Rendeződik utánna?Nem szeretném tápszerezni.2008. dec. 22. 18:36
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem szülés után 8 héttel volt az első menszi. Ez alatt valóban kevesebb volt a tej és a manócskámnak sem kellett csak nagy unszolásra.Viszont utána rendeződött minden,bár minden egyes menszivel kevesebb lett.
Ne ijedj meg, nem mindenkinél van így,ennek ellenére így is 7 hónapig tudtam szoptatni.
2/4 anonim válasza:
Szia, nekem 7 hónapra rá jött meg és semmi ilyesmit nem tapasztaltam, minden ugyanolyan, mint előtte. 3 hónapos kor körül van egy ugrás a babák étvágyában, többet esznek. Ez nálunk is így volt, de szépen hozzáigazodott az Ő igényeihez.Azért jó pár napig én (is) be voltam parázva, mert úgy tűnt, mintha kevés lenne a tejem és tényleg sűrűbben is szopizott. De aztán minden ok lett, most 8 és fél hónapos és szopizik még 5-6x.
3/4 anonim válasza:
Kislányom 11 hónapos, szinte még mindig csak szopizik, én nem vettem ilyesmit észre. 5 hónapos volt, mikor először megjött.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek Boldog Karácsonyt.
2008. dec. 23. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!