Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtatok pólyát?

Használtatok pólyát?

Figyelt kérdés

Előnyök/hátrányok?

Tényleg komfortosabb abban lenni egy újszülöttnek?

2022. szept. 18. 16:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2022. szept. 18. 17:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Elsőnél próbáltuk, de nem szeretett benne lenni, mindenkinek jobb volt nélküle. Másodszor szóba sem került.
2022. szept. 18. 17:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is azért vettem, mert úgy hallottam, hogy megnyugtatja a gyereket és könnyebb benne altatni. Hát, nem jött be, rekordsebességgel rúgta le magáról már 3-4 naposan is :D :D :D

Azért el még nem adtam, kipróbáljuk, hátha majd a másodiknál beválik, de őszintén szólva, nem fűzök hozzá nagy reményeket.

2022. szept. 18. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Kaptunk, sose használtam
2022. szept. 18. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem használtam. A kórházban miután megszületett első nap abban volt. Szerintem felesleges.
2022. szept. 18. 18:51
 16/20 anonim ***** válasza:

2 gyerekemnél bevált, de nem vettem külön pólyát, hanem négyzet alakú kistakaróba pólyáltam be őket. Így ahogy itt van:

[link]

2022. szept. 18. 20:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Rugalmas pólyát igen, szerette a fiam, tényleg jobban aludt tőle, mert ő kapálózással felébresztette magát.

Hasfájáskor is úgy éreztem megnyugtatja, akkor kapott meleg meggymagpárnát is a pocakjára, mikor aludt.

Ha nem vagy benne biztos, vegyél egyet marketplacen, ezerféle van, rugalmasat tuti könnyen lehet mosni (clevamama volt nekünk először, de legjobban a Halo pólya-hálózsákok jöttek be, bár ezek ritkaságok itthon sajnos).

Persze magad is bepólyálhatod kendővel, de jól kell az anyagot és a méretet megválasztani hozzá.

2022. szept. 18. 21:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Anyósom egyszer bepólyázta olyan régi, klasszikus, merevebb pólyába. A baba megnyugodott, de nekem macerás volt az a nagy csomagot kezelni pl. éjszakai szoptatáskor, így maradtunk a takaróba bugyolálásnál.
2022. szept. 19. 00:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Én az elsőnel használtam, én is és a gyermekem is szerette. Most várom a másodikat, neki is előkészítettem. Ha nem tetszik majd neki akkor nem teszem bele.
2022. szept. 19. 05:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Használtunk, szerette a fiam és nekem is könnyebb volt az elején
2022. szept. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!