Nem érzitek magatokat egy utolsó szolgának a gyerekek mellett? Hogy élitek meg a mindennapokat?
Figyelt kérdés
imádom őket, de néha úgy érzem itt a világ vége. nagylányom még csak hagyján 7 éves, de a baba! kiszámíthatatlan vele minden.2010. szept. 25. 17:15
11/12 anonim válasza:
rabszolgának ;) most 5 hónapos a kisebbik, 2,5 éves a nagyobbik, semmire nincs időm. Pedig a nagyobb bölcsibe jár (ha nem beteg), és így elvileg "szabad" lenne a délelőtt, de a kisebbik lányom sajnos nagyon keveset alszik, sokszor eszik és szerencsére nagyon érdeklődő. Egy problémája van: még nem tud mászni, és én vagyok a lába... Nagyon édes, és imádom, csak hát egy percet sem hagy nekem, se nappal, se éjjel. Úgy kell ellopnom az időt a mosáshoz (vagy a netezéshez), a háztartás sokszor úszik, pedig néha nagymama is besegít, hogy legalább takarítani tudjak. De majdcsak lesz jobb is, csak az első másfél év ilyen, azután már sokkal önállóbbak, eljutnak ahova szeretnének és elmondják, mit akarnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!