1éves babámnak szabad csipkebogyó teát adni? Vagy ti melyket szoktátok adni babátoknak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 12:51
1/7 anonim válasza:
igen adhatsz a Pickwicknek van sima csipkebogyó teája abban nincs koffein.
2/7 anonim válasza:
Pár hónaposan is lehet neki adni, ugyanúgy, mint a kamilla teát :)
3/7 anonim válasza:
A legjobba dér csípte csipkebogyó a kertedből :)
Én alig várom már hogy főzhessem le :)
Amúgy a Pickwicknek van gyermekteája az a legjobb most per pillanat.
4/7 anonim válasza:
lefőzésről jut eszembe. Ugye tudjátok ,hogy a csbogyót nem szabad mleg vízbe tenni???? A Csipkebogyót kb. 12 órán át HIDEG vízben kell áztatni, vagy a filtert is hideg vízbe tenni és ennyi. Minden C vitamin megdöglik belőle, ha hő éri...
Amúgy én ha adok teát, akkor a Pickwick gyerekteáját adom, egy macicsalád van rajta, finom nagyon és no koffein.
5/7 anonim válasza:
Igen, ezt én is akartam írni, hogy áztatni kell-csak elfelejtettem :)
Most mi is a Gyerekteát isszuk-hála az égnek minden probléma nélkül benyakalja :)
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nálunk a hársfa tea a nyerö.14hónapos a kislányom.
7/7 anonim válasza:
Lehet, DE: nyersen forrázva nem jó, mert belekerülnek a csipkebogyó húsában lévő apró szőrök. Egy évesnél ez lehet már nem gond, de kisebbnél biztosan. Én magamnak is leszűröm mondjuk, mert nem szeretem, de "szőrös".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!