Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 baba nem gügyőg/gagyog????

7,5 baba nem gügyőg/gagyog????

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé aggodok mert a kislányom 7,5hósan még nem gagyog semmit hangot nem ad ki csak néha sikongat meg néha ilyen fura morgást ad ki. Amikor nagyon álmos akkor szokta mondani folyamatosan, hogy bababababababa

De tényleg csak akkor ha álmos és ezen kivűl semmit. Nagyon aggodok mitől lehet ez. Mozgásfejlődésben szerintem nincs lemaradva ül,kuszik mászni probál bár járunk dévényeshez laza izomzat miatt. Nagyon aggodok mert státusz vizsgálatokkor is riogatott a védőnő, hogy ez nem jó hát bakker én is tudom mégse mondanak semmit mitől lehet ez. Hallása rendben van, neurologus is látta.

2022. szept. 4. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Jaj ne magyaráz bele semmit. A mozgás fejleszti a beszédet de 7 honaposnak még nincsenek ilyen tsmt okositó tornák csak ha mozgás fejlődés elmaradása van. De elviheted egy jó konduktorhoz.
2022. szept. 4. 07:53
 12/17 A kérdező kommentje:
7hónapos mult egy hete elozo heten ult fel,kezdett kuszni ma elkezdett maszni. Nyilvan me tamaszkodva ul es inagatagul maszik de nagyon ugyes ahoz kepest, hogy le volt maradva. De ez, hogy nem gugyog meg semmi folyamatosan mondtam az orvosnak es mindig azt mondtak ra er..6hosan meg kozoltek h vigyuk neurologushoz mert nem jo ez. A neurologus semmit nem mondott csak, hogy menjunk kontrolra. Ami most neztem 2nap mulva lesz
2022. szept. 4. 09:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem a kontrollig már ne stresszelj ezen! Majd írd meg, mi volt.
2022. szept. 4. 09:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmit sem jelent jó eséllyel! Én kisfiam semmit se gagyogott 8-9 hónapos koráig csak sikongatott. 1 évesen mondott pár szotagot, 1,5 évesen szavakat, 2 évesen egyszerű mondatokat, 2,5 évesen már folyekonyan beszél.
2022. szept. 4. 13:35
 15/17 A kérdező kommentje:
14# bárcsak tényleg semmit se jelentene és semmi baj nem lenne
2022. szept. 4. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Sziaaa, megkerdezhetem, h azota hogy vagytok vagy hogy alakultak a dolgok nalatok? Kezdek aggodni kicsit en is🥺koszonom, ha valaszolsz
2023. ápr. 9. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Jjaaaa es remelem jol vagytok!!
2023. ápr. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!