Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is nehezen mozdul ki pár...

Más is nehezen mozdul ki pár hónapos baba mellől?

Figyelt kérdés

A lányomnál annak idején (11 éves már) alig vártam, hogy legyen 1 óra szabadidőm. Hogy csak elmenjek egyedül mondjuk boltba. Vagy akármi.

Most a fiam 3 hónapos, és nagyon nehezen hagyom itthon.

Nem azért, mert féltem, vagy ilyesmi, hiszen apukájával van olyankor. Csak egyszerűen nem akarom itthagyni. Szívesebben vagyok vele, mint nélküle.

Ez csak annyiból rossz, hogy pl megígértem a nagynak, hogy elmegyek vele moziba. Már 2 hete tolom.

Más is van így?

Mondom, nekem ez teljesen új, a lányom mellett igényeltem azokat a kis külön töltött időket.

Vagy lehet, hogy azért van, mert a lányomnál mindent kifogtunk a nem alvástól a hasfájásig. A fiam meg az ellentéte.

2022. aug. 30. 07:17
1 2
 11/11 Derjaderja ***** válasza:
85%

Szerintem más is abszolút van így ezzel.

Mi itt viszonylag elszigetelt helyen élünk, az első gyerekem születésekor még nem vezettem. Nem volt segítség illetve amúgy sem vagyunk programokra járók. Sétálni és kirándulni nem volt nehéz, de 2 hónapos volt, amikor órát mentem tartani a városba, és emlékszem, hogy szinte fejbevágott a zaj és a vizuális ingerek. Sőt, látogatót se szívesen fogadtam, és nagyon nehezen gyorsultam fel egy átlag beszélgetés szintjére. Tökre jó kedvem volt vele, nem depresszió volt.

A fiamnál ez nem volt, bár akkor pont az egyik covid volt, de akkor kint sokat taliztunk már a lányommal megismert emberekkel, és nem éreztem ilyen zombiságot. Igaz, ő kezdetben jobb alvó volt.

2022. aug. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!