Milyen okokból nem hízik vagy nehezen hízik egy baba?
Szia.
Mennyivel született?
Én épp szerdán beszéltem egy endokrinológussal.Kikérdezett mennyivel született és most mekkora.Az én fiam is 3.5 hónapos,3170gr és 52.cm-rel született.Ugyanígy a kajával kinlódok vele bár ő megeszi a 600-820-ig változóan a mennyiséget.Most 5600 gr és 61 cm.A védőnő szerint a súlya kicsit átlagon aluli.A doki meg ki volt akadva hogy a minimum súly a 4.8 kg.hogy milyen védőnők vannak ma?Azt mondta ha van elég pisis pelus akkor eleg folyadékhoz jut nem jell aggódni és teljesen tökéletesek a paraméterei.Ez miatt én éjszakára tápszerezem amúgy anyatejes.
Neked nem mondanak semmit?
Ha így marad és nagyon aggódsz akkor keress fel e gasztroenterológust.Esetleg nincs e felszívódási zavara.
Utolsó voltam.
7-es jó ötlet köszönöm!
Sajnos tehéntejfehérje mentes tápszert kell ennie, nem tudom, hogy ebből vannak e más fajták?!
Sajnos a tápszerben nincs tapasztalatom :(
Esetleg még arra gondoltam nem e bukik sokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!