Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért fejel le az egy éves...

Miért fejel le az egy éves gyerekem mindent?

Figyelt kérdés
Direkt, többször, a falat, minket, akkor is ha jól szórakozik és akkor is ha frusztrált, mert nem engedek neki meg valamit. Próbáltam rászólni, megfogni a fejét, nem tud°omást venni róla - még mindíg csinálja. Igaz ma már változatai vannak, köszönésként például óvatosan nyomja oda a homlokát és mintha kevesebbszer tenné, de akkor is elgondolkodtat (mi lesz vele közösségben? )
2008. dec. 21. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Az unokahúgom mesélte - neki szintén 1 éves a fia - hogy veri a fejét a falba, földbe...

Ő sem tudja mit csináljon-és tanácsot én sem nagyon tudtam neki adni, max. annyit, hogy foglalja le ilyenkor valamivel. Arra is gondoltam, hogy unatkozik v.kicsit több figyelmet vár.

Az én fiam nem csinált ilyet-csak azért írtam le, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával (ami lehet nem is probléma, hanem valami életkori sajátosság?!)

2008. dec. 21. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
az én fiam 21hónapos nálunk csak akkor fordul elö ha hisztis meg ha birkozik.ne hagyd szolj rá csak abba hagya,ezt teszem én is
2008. dec. 22. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 9 hónapos és azzal szórakozik,hogy nyitogatja az ajtót,és mindig a fejére húzza. Nem tudom miért ,de nagyon tetszik neki. Hiába szólok rá nem is érdekli sőt még jót nevet rajta.

Én ilyenkor elterelem a figyelmét valamivel.

Remélem hamarosan leszokik róla.

2008. dec. 22. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!