Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hintát szeretnék venni a...

Hintát szeretnék venni a Kislányomnak. Milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Igazából nem tudom, hogy állványosat, vagy milyet szeretnék. Talán ez azért lenne jobb, mert nem szeretném szétfúratni az ajtófélfát.
2010. szept. 24. 11:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen hintánk van:

[link]

Mióta stabilan ül,kb.6hós kora óta ezt használjuk,és nagyon szereti!

2010. szept. 24. 12:46
 12/22 anonim ***** válasza:
a fiamnak állványos van, szintén 25 kilóig terhelhető. 6 hónaposan kapta, az 1. karácsonyára és azóta is nagy kedvenc. most 28 hónapos.
2010. szept. 24. 12:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Rugós hintánk van öt hónapos kora óta, most 14 hónapos,és még midig ez a favorit játék, fejleszti az egyensúlyérzékét, erősíti a lábát, és egyedül is tudja használni, nem úgy mint a többit.De sima hintaként is használható.
2010. szept. 24. 13:14
 14/22 anonim ***** válasza:
A barátnőméknek van olyan rugós, a kisfia nagyon szereti. Olyanokat ugrál benne, hogy csak na!
2010. szept. 24. 13:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem is a dudás hinta van.2.000-ért vettem,belerakom a bevásárlókocsi védőt vagy egy vékony kis takarót és már mehet is.Imádja és kintre-bentre használható.Bár tény,hogy jól ülö babának szánták.Olcsó,könnyen tisztán tartható és szerintem kényelmes.Feleslegesen nem dobok ki pénzt drágára,ami nem is biztos,hogy jó.
2010. szept. 24. 13:26
 16/22 A kérdező kommentje:

12:49- es válaszoló: Tudnál nekem linkelni?

Mégegyszer köszönöm a válaszokat.

2010. szept. 24. 13:42
 17/22 A kérdező kommentje:

Szerintetek ez milyen?

[link]

2010. szept. 24. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

www.minimano.hu/termekeink/jatekok_es_jatektartok/hinta_hintalo/bebetto_olivia_hinta.html

10,5 hónapos, 8 hónaposan kapta. Ő nem nagyon szereti a hintákat, a pihenőszéket is stabilan szerette. De hátha, soká lesz még 25 kg...

2010. szept. 24. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:
12:49-es vagyok. kb olyan mint amit belinkeltél. takko a márkája, de külföldön vettük, nem tudom, h otthon árulják-e.
2010. szept. 27. 08:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk régi retró hintánk van. Nem mai darab. Állványos graco hinta, amiről a hintarész levehető, babahordozónak, etetőszéknek használható (tálcás) 5 szögben dönthető, mint pihenőszék és még úgy is hintáztatható. Én imádom és kicsim is. Még a nagytesót is elbírja, pedig ő már 17 kg. Licitálós oldalról vettem, nagyon szupi. Régen felhúzható volt, de a rugója eltört, ám így is szuperül hintázik. 4 hónapos kora óta használja a kicsim. Ráadásul potom pénzért, 1000 ft-ért vettem. Az állvány összecsukható, kis helyen elfér. Próbálok róla képet csinálni és feltenni.
2010. szept. 28. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!