3 hónapos, anyatejes babának nem sok a 6 kg? 3,60 kg-val született.
Figyelt kérdés
2008. dec. 21. 20:51
1/7 anonim 

válasza:

Szia.Szerintem nem sok.Az egyik rokonom babája,ma 2hónapos,és valamivel több mint 5kg,igaz ő tápszeres...
Az én kislányom 8hetes 3,13-al született és most 4,20körül van anyatejes.Az egyik anyuka akivel együtt voltam korházba annak a kisfia 3,60-al született és most 5,5kg 8hetes ő is na ezt jól leírtam :)Minden jót,Boldog Karácsonyt
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem jo ez a suly, mert eleg nagy sullyal is szuletett eleve a baba. A 3 honap alatt 2.4 kg-t hizott. Nekem is volt olyan az elejen a babaval, anyatejes, hogy 1 kg-t hizott egy honap alatt. De ne ijedj meg, mert lesz olyan honap, hogy szinte semmit sem fog hizni. Nem minden honapban hiznak ugyanannyit, sot volt olyan honapom is, amikor fogyott a baba. Nem volt betegse, semmi. Ez teljesen normalis igy, jo babazast! Orulj hogy eszik, es fejlodik!!!
3/7 anonim 

válasza:

Dehogy sok, mi 6,5 kg k voltunk 6 hetesen s 3,2kg val jöttünk haza...s anyatejes volt csak...
4/7 anonim 

válasza:

ui megnéztem, bocsi....10 hetesen:)
5/7 anonim 

válasza:

Szia,nem sok egyáltalán,meg mostmár lassabban is fog hízni.Mi 2850-nel születtünk,2700-al jöttünk haza,most 14 hetesen 5650 g.:)
6/7 anonim 

válasza:

Szia. Nem sok. Az én lányom is 6 kg volt 3 hónaposan. És ő 3300 g-mal született. Anyatejes babát nem lehet túletetni-vagyis nem tud elhízni.
Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
7/7 anonim 

válasza:

Nem sok, jó a tejed, örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!